Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Co zrobić ?
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Co zrobić ?

Madziusiaxxx
22 września 2009
Chodzę do jednej szkoły z chłopakiem w którym jestem zakochana,od lat wręcz czuje do niego miętę,właściwie odkąd go poznałam,a too bardzoo długo.Jest 3 lata starszy , teraz jest w klasie maturalnej na przerwach czasem siedzimy razem , tzn ja on MOJA KUMPELA i jego znajomi.Chodzi o to że moja kumpela ma lepszy kontakt z nimi niż ja,bo ona chodzi z jednym z ich kumpli [moim kuzynem] ale który nie jest w naszej szkole.No i jak jej w szkole nie ma to nie gadam z nimi wgl , wiem że mnie lubią,wiem że temu chłopakowi się podam bo moja kumpela mi mówiła jak oni o mnie mówią że "fajna laska z niej się zrobiła" i wgl. a z tym chłopakiem który mi sie tak bardzo podoba nawet kiedyś kręciłam,ale on wybrał inną , a moja kumpela pytając go czy chciałby coś ze mną jeszcze powiedział że "zoabczymy jak będzie w szkole" i się uśmiechnął ;] czyli jak to odebrała moja kumpela [ cały czas powtarzam "moja kumpela" ale nie chce po prostu imienia podawać xD ] ŻE COŚ Z TEGO BĘDZIE,zwłaszcza że teraz idę na 18stkę do jej chłopaka,czyli oni wszyscy tam będą,i moja kumpela uważa że w 100 % coś będzie , a moje pytania brzmią : czy ona może mieć racje ? co mam robić żeby bardziej zwrócić jego uwagę ? i czy to wgl ma sens ? Prosze o pomoc ;]

jaaa
22 września 2009
jasne z ema sens heh pokaz ze jestes nim zainteresowana moze na tej 18 cos zakrec sie kolo niego heh xd:): a znajc zycie jak ty jemu sie podobasz a on tobie to cos tam bedzie jak to na 18 xd heh :) pzdr:)

illness
25 września 2009
a przede wszystkim NIE PRZESLADUJ GO :) podejdz do tego na luzie, bo desperackie kroki moga Ci jedynie zaszkodzic...

dnmMili
26 września 2009
Hm ja bym zwyczajnie do niego jakoś zagadała, nie musi to być od razu jakaś rozmowa - zwykłe powiedzenie cześć i uśmiech. To wbrew pozorom nie boli, a warto spróbować. Zakochana powiadasz, nie przywiązuj się tak do swoich uczuć gdyż zmienią się jeszcze tysiąc razy - jak mniemam jesteś dopiero w okresie dojrzewania (jak ja w sumie... ) więc sama widzisz, trzeba dorosnąć a typy nam się jeszcze zmienią tysiąc razy

Madziusiaxxx
27 września 2009
danmMili no nie boli powiedzieć "cześć" dlatego że ja go dobrze znam ;p
tylko właśnie , pomiędzy nami było już sporo akcji , odkąd pamiętam on mi sie podoba ,faceci są podobno nie domyślni , a wczoraj na 18stce tańczyłam z nim tylko raz , także odpuszczam , nie wiem sama czemu mnie tak ciągnie do niego , naprawde , to mnie aż przeraża , noo ale juz koniec z wpatrywaniem się w jeden obiekt xD