Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Potrzebuje porady ;]
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Potrzebuje porady ;]

Madziusiaxxx
7 września 2009
Otóż chodzi o to iż , kręciłam jakis czas temu z pewnym chłopakiem, byliśmy bardzo blisko , pisaliśmy codziennie po kilka godzin nawet,ale on potem zakochał się w pewnej dziewczynie no i moje kontakty z nim sie skończyły.Teraz chodzimy do jednej szkoły,moja koleżanka pytała sie go czy chciałby ze mną coś jeszcze ,pytała pod koniec wakacji , on odpowiedział że się zoabczy jak będzie w szkole i podobno się uśmiechnął.Wiem że mu sie podobałam swego czasu,teraz też bo wiem jak on i jego koledzy o mnie mówią [bardzo pozytywnie;]] w każdym razie moje pytanie brzmi , co sądzicie o tym bo ja myślę że to mnie chyba za bardzo upokorzy , dlatego że po prostu wybrał inną a z nią mu nie wyszło.Chłopak mi sie podoba już długi czas ... i naprawde zastanawiam się czy warto sobie robić nadzieje , fakt faktem w sql widzimy sie codziennie.

Adka
7 września 2009
Spróbuj! Tylko niech on do Ciebie podejdzie i cie zaprosi!Niech zrobi ten pierwszy krok a nie ty.
Mysle,ze warto... A jak nie wyjdzie to co;-) Nic na tym nie stracisz a może zyskasz.Daj znać co i jak:-)

domcia120
7 września 2009
Spróbuj nic nie stracisz a tylko możesz zyskać :) tylko tak jak powiedziała ADKA poczekaj aż on zrobi ten pierwsze krok :)

Madziusiaxxx
7 września 2009
Hee dzięki dziewczyny ;]]
Noo to zobaczymy,jak zrobi pierwszy krok , jak nie noo to koniec bajki xD

ADNKA jak coś to dam znać ;]

Adka
7 września 2009
Znajdzie sie inna bajka:-)

baax13
8 września 2009
a ja bym sie zastanowil czy warto...
wiem ze to nie brzmi zbyt pozytywnie, ale... musisz pamietac ze juz raz bylo ladnie i rozowo, i sie skonczylo bo poznal jakas inna... skad wiesz ze znow nie bedzie tego samego??? nie masz tej pewnosci;-(((
moze sprobuj pokazywac sie w towarzystwie innych kolegow, moze wtedy bedzie zazdrosny? moze wtedy zobaczysz jak sie zachowuje...
powodzenia...;-)))

ps. do Adka...
jak idzie z dieta????
Uwaga! mężczyzna!