Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > kobiety pomocy...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

kobiety pomocy...

baax13
22 sierpnia 2009
jakie dajecie sygnaly np. w barze, restauracji, na ulicy ze jakis facet sie wam podoba, ze wpadl wam w oko itd itp...
z gory dziekuje, chociaz wiem ze odpowiedzi nie bedzie wiele...;-
Uwaga! mężczyzna!

domcia120
23 sierpnia 2009
hmm zalotne spojrzenie , malutki uśmiech , jeżeli jesteś atrakcyjną kobietą to bez problemu cię zauważy :)

baax13
23 sierpnia 2009
ja jestem facetem... tylko strasznie niesmialym, a nie chce wyjsc na wariata.;-(((
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
ooo to Extra xD

baax13
23 sierpnia 2009
co extra gwiadzdeczka44???
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
Znajomy Baxx13 .. Po co Ci takie informacje jezeli jestes facetem;>??
czyzby dziewczyny robily takie akcje jak zalotne spojrzenia i sumiechy a ty nie wiesz co robić hmm ;>??

baax13
23 sierpnia 2009
no wlasnie, ja nie uwazam sie za jakas gwiazde ale zauwazylem ze zwracam uwage na siebie... znaczy ze kobiety zwracaja uwage na mnie, tylko jak juz wsspomnialem - niesmialosc bije wszystko,...;-(((
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
ile ty masz lat?

baax13
23 sierpnia 2009
oj chyba nie chcesz wiedziec....;-))
powiem tylko ze sporo...
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
hmm.. mow mow :D znaczy pisz hmm

baax13
23 sierpnia 2009
31...
tyle ze nigdy jakos nie za bardzo interesowalem sie kobietami (nie zebym mial inne zapedy), po prostu wazniejsze byly inne sprawy: silownia, diety, survivale...
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
o masz.. czego ty sie obawiasz;O
zobaczysz ladna laskee i coo oczy w dol ;O naa luziee powinieness smigac xD
zero poczucia wartosic :D

baax13
23 sierpnia 2009
to nie tak ze oczy w dol, niby mam pewnosc i w ogole, ale niedawno mialem taka sytuacje ze bylem w restauracji, siedze sobie jem... zauwazylem swietna babke przy innym stoliku, byla z jakims facetem i mala dziewczynka, usmiechnalem sie, ona tez, jakby cos "zaiskrzylo", skonczylem obiad, poszedlem do toalety- wychodze a pod drzwiami ona czeka... i pyta czy moze dac mi nr tel i czy czasem zadzwonie..... niby wszystko ok, ale jak pisalem jej nr to tak mi sie rece trzesly ze szok, wydusilem z siebie tylko ze pewnie ze zadzwonie...;-((((
Uwaga! mężczyzna!

gwiazdeczka44
23 sierpnia 2009
ojojoj.. :|
moze to dlatego ze dlugo z dziewczynami kontaktu nie miales;>

baax13
23 sierpnia 2009
mozliwe, po preostu nie wiem o czym z nimi rozmawiac od czego zaczac...;-((((
i w tej sytuacji nawet gdy babka sama "nalega" na cos wiecej (chyba) to nawet wtedy ja nie bardzo wiem albo umiem to dalej pociagnac.... stad moje pytanie: jak sie za was kobiety "zabierac", od czego zaczynac rozmowe, o czym rozmawiac??? wiem ze to podstawy ale chcialbym sie teraz jakos w zyciu ustatkowac i jakos tego nie widze....;-(((
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
23 sierpnia 2009
Więcej pewności siebie!!! Jeżeli spodobasz się kobiecie to z pewnością schlebisz jej samym faktem, że zwróciłeś na nią uwagę. O czym rozmawiać? O wszystkim, obyś nigdy nie powielał tych wszystkich cytatów typu " piękne masz oczy..." Spróbuj wymyśleć cos nie typowego adekwatnego do rozpoczętej rozmowy.

baax13
23 sierpnia 2009
dzieki, ale wlasnie poczatek jest najtrudniejszy, tak mi sie wydaje..., powiedzmy ze widze swietna kobiete gdzies na ulicy, w sklepie czy gdziekolwiek... ok podchodze i co? spoko przedstawie sie i co dalej???
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
23 sierpnia 2009
Ciężko jest zbudować całą konwersację... zdaj się po prostu na spontan. Kiedy kobieta spogląda w Twoja stronę i uśmiecha się to pierwszy znak, że wpadłeś jej w oko. Zawsze możesz zapytać jak jej mija dzień, czy dobrze się bawi... przede wszystkim musisz pokonać ten lęk przed wyśmianiem czy niepowodzeniem.

baax13
23 sierpnia 2009
no i wlasnie to jest najgorsze, to nie takie proste jak z innym facetem... tu trzeba jakos delikatniej chyba nie??? przez ostatnie kilka lat z kobietami rozmawialem: z mama i siostra.... wiec domyslasz sie ze to nie jest latwe...
Uwaga! mężczyzna!

agusiaczek
23 sierpnia 2009
Nie zapomnij, że kobieta też może się czuć onieśmielona. Rozmowa z siostrą czy matką to trochę inna rozmowa. Nie możesz też traktować kobiet zbyt delikatnie... Przede wszystkim uśmiech na twarz... zobaczysz, że to nie takie straszne. Wspominałeś, że dostałeś numer telefonu od dziewczyny, wystarczy wykręcić jej numer i umówić się na spotkanie. Możesz zacząć od przedstawienia się i zapytania co w danej chwili porabia, po wysłuchaniu zaproponować spotkanie. Mógłbyś zapytać czy chodzi do kina, bądź czy widziala jakiś najnowszy film...