Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > HELP MEEE!! :((
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

HELP MEEE!! :((

gwiazdeczka44
18 sierpnia 2009
Hej mam problem i to spory, obecnie jestem z chłopakiem juz 10 miesiecy, wczesniej byłam z nim rok.. zerwałam z nim bo sie okazało,że mnie zdradził.. po chwili miał nowa dziewczyne, ale to jużnie wazne,, dałam mu drugą szansę i od poł roku dochodzą mnie słuchy,zę znowu mnie zdradza.. ja jestem tak zakochana,że nie widze blędow ktore on popełnia i nikomu prawie nie wierzee w to co mówią na jego temat ;( on teraz był na wakacjach i bardzo rzadko sie do mnie odzywał, miałam maly wypadke i on teżsie nie odezwał chodz o tym wiedział.. a teraz pisze do mnie jakby nigdy nic.. ;| dziewczynyy ja jużnie wiem co robić:( kazdy mowi daj sobie z nim spokuj on nie wart Ciebie.. a ja nawet najbliższych nie slucham:( nie wiem czy on nie wie jak zerwac i specjalnie to robi.. bezsensu jest to w ogole mi mowi ze mnie kocha.. i znajomym to samoo a robi takie rzecze? ehh :|

domcia120
18 sierpnia 2009
Dziewczyno otwórz oczy ! Skoro nie wierzysz nikomu w to co mówią to weź się upewnij sama dla czego masz cierpieć przez niego ! inni dobrze ci mówią że nie jesteś tego warta bo pewnie fajna z ciebie dziewczyna i nie zasługujesz na takiego Drania !!! - pewnie stać cię na lepszego ... a skoro cię zdradza już kolejny raz z rzędu to się nigdy nie zmieni będzie cię tylko ranił :( weź z nim zerwij nie szkoda ci zmarnowanego czasu na kogoś kto nie potrafi docenić twojej miłości ?! A jestem -pewna że znajdziesz kogoś kto cię doceni ;) trzymaj się (:

gwiazdeczka44
18 sierpnia 2009
własnieee otoo jest cieżkie.. kiedy on sie teraz odzywa do mnie to az go nienawidze.. :| nie wiem od czego zaczne jak goo spotkam..:|
ogolnie to za dobra dla niego byłam..;/
Dzieki domcia ;)

illness
18 sierpnia 2009
jeśli już wiele osób Ci tak mówi to coś w tym musi być. bierz sprawy w swoje ręce.

xxxa
18 sierpnia 2009
Powiem Ci tyle mam identyczny problem.. dosłzownie tez dawalm mu szanse i tez je zmarnowął i tez miał inna tak jak twój po czym znowu psiał jak niby nigdy nic.. Dlatego ali nie poweim Ci wróc bo on zrozumie ze tak go kochasz ze wybaczysz wszystko, za to jak nie wrocisz to ebdziesz załowała.. tak źle i tak niedobrze.. pogadaj z nim i najlepiej ja tak chyba zrobie poagdma z nim i mu powiem ze jak chce ze mna byc to nie odrazu tuylu musie sie starac po czasie jak bedzie sie staral to mozesz dac szanse a jak znudiz mu sie to wal go i tyle.. chociaz pwoeim Ci ze sama niewiem cyz tak zrobie bo jak arz zdradzi potem 2 to juz do konca zycia chyba ze spotka dziewczyne w któej sie tak zakocha i to ona go zostawi to wtedy zmini sie jego zachowanie...

gwiazdeczka44
18 sierpnia 2009
wiem, łatwo napisać, doradzić.. a trudniej to wykonać..
wiem, że staćmnie na lepszych i godnych mnie chłopaków, ale to uczucie jest silniejsze ode mnie i nie jest to łatwe.. :|
wraca w czwartek, wiec jeszcz troche pomysle.. i tak nigdy tego nie zrozumeim, ze jezeli kochaja too po co te zdrady i kłamstwa ??
maja po 19 latt a ich zachowanie jest bardzo infantylnee ehh.. :| a my głupie zakochanee płaczemy za nimyy ehh'/

xxxa
19 sierpnia 2009
wyjełaś mi te słowa z ust, niby tacy dorośi a sie zahcoują jak dzieci.. i własnie jesli kochają to po co zdradzają;/ ..
na to nie ma wytłumacznie i tyle;/

gwiazdeczka44
19 sierpnia 2009
moja mama zawsze mi mowim, z facetami to trzeba jak z dziecmi sie obchodzic.. i nie pokazywać, ze nam na nich zalezy..
az jej zazdroszcze i mojemu tacie ja nei wiem on teraz wyejchal i co wieczor poezje jej pisze znaczy wierszee jak czytam to normlnie ryj mi sie usmiecha, ze tak fajnie im... ehh :D

xxxa
20 sierpnia 2009
no fajnie tak popatrzec na starszych :)
a mój na urodzinach sie tlyko na mnie patrzył i tyle..hehe
a potem bardzo o nimmyślałam i mysle i myśle czy napsiac do niego czy nie i juz klade sie spać a on pisze eska... jak powiedzialze idzie spa cto dopisał ze napisze jutro.. no zobaczymy jak to bdzie.:)

gwiazdeczka44
20 sierpnia 2009
a miałaś wczoraj czy gdzieś byłaś na uroszinach ?? :O sie zgubilam :O
No jak napisał to chyba tak zrobi hmm.. chodz moj przed wyjazdem do taty, napisal sms ze zadzwoni pozniej i nie zadzwonil palant no!! =D
jak ze swoim nie bylam i sie zobaczylismy too az goraco mi sie robilo i wariacji dostawałam heh a ty jak go zobaczylass to wiadomo, noc nie przespana bo wszystko wraca xD
dzis wraca jestem ciekawa jakk bd wyglądało nasze spotkanie hmm...?

xxxa
20 sierpnia 2009
urodziny kolezanki to Były ;D
hehe no jak go widizałm to wiesz próbowlm udawaz ze jest ale ok , ale potem nawet moja przyjciłka mi powiedziala ze to widac ze mi zalezy ze nic nie przeszło.. i w ogole.. patrzylam czaem na niego i jak on zerkał na mnie to juz sie nie patrzylam:(
no zobacyzmy czy napisze.. :) OO to sie dzisiaj z nim spotkyasz;)?? to świetnie.. ja wiem ze serce mieknie na ich widok , sam to mam ale musisz owaznie agdac wiem ze to gadanie tlyko ale musisz;P
Powiedz mu zeby Cie tak nie traktował bo jak Cie zdradzi to wtedy gorzko ale to serio gorzko pozałuj musisz go postraszyc i jelsi Cie kocha to bedzie dobrze :)
Powodzenia ns tpokanku:)) i czekam na newsami :))
pozdrowiona:*

gwiazdeczka44
20 sierpnia 2009
a myslałam,ze twoje chciałam Ci zyczenia skladac:P
Noo bo to tak jest własnie jak zalezyy to tak ciagnie, ze masakra;/
wlasnie jak rozmawiam z koleznka czy przyjacielem, too normlanie buzia mi sie nie zamyka, a jak go widzee to nogi si uginaja:| coss nie tak to jest hehe
Jeszcze nie przyjechał:| mysle ze jak juz bd to i tak porozmawiamy jutro, nie wiem Grrr.. sie boje hehe :P:* ty też mi tu pisz szybko co I jak :P a ja spadam na dworeQ :D

xxxa
20 sierpnia 2009
heja:*
widizlam go na dworzu i co jajco.. bo nie podesłzma do niego i wyobraź sobie ze on tez a to on ma sie do choelry starac to jak go jeszcze później zoabcyzląm to zrobił do nie taka mine ze niewiem co mu zroibłam;/
ejstem juz pewna ze dzisja nie napisze powiem Ci ze ejstem zla i tylee !!
Obyś TY miala więcej szczęścia :* : )

gwiazdeczka44
21 sierpnia 2009
ojejQ no i weź ich zrozum.. nie pokazuj czasem, ze bardzo CI na nim zalezy, bo oni to w dupie maja wtedy :|
no niestety nieposzczescilo mi sie bo nie przyjechał, zero znaków życia denerwuje mnie too maskara:( :( za mocnoo Cierpimy a oni to wykorzystujaa i bawia sie nami :|
czasem nie pisz do niego pierwsza, zeby nie bylo niech gnojek tez sie stara!! co to ma byc;/

xxxa
21 sierpnia 2009
Pisałam z nim wczoraj es.. nie mogłam wytrzymac i napsialm co mi lezy na wątrobie ^^ ze zachwujemy sie jakbysmy sie nie nzali i ze cos miedyz nami keidys było bynajmniej mojejs trony napewno i niechce abysmy byli dla siebie obyc. zawsze jak z nim pisal na taki teamt to nie odp a wczoraj nawet nie dosc ze odp to jeszcze przyznal mi racje i takie tam... az sie zdziwilam :)

gwiazdeczka44
21 sierpnia 2009
oo coś nowego widze;) postępy chłopak robi małymi kroczkami ;p a ile on ma lat ;O???
a ty chcesz z nim dalej być tak??
ja od sytuacji kiedy mi sie nei uklada w moim zwiazku too juz nie potrafie nawet komus doradzić :|
dzis bylam z kolega takim przyjacielem praktycznie i z qumplem 2gim i z mamą przyjaciele. i ona sama mi mowila przy chłopakach, ze jestem glupia, ze czekam na niego.. ze jestem ladna itpp .ze bym mogla miec kazdego chlopaka ladniejszego od tego obecnego.. i mowila takie rozne rzeczyy az sie zdziwilam.. bo ona sie kolegiuje z mojego chlopaka mama wiec pewnie tez wie..
jakk i co to bd to nie mam pojęcia..:|:|
a mam andzieje ze wam Sie ulozy :P

gwiazdeczka44
21 sierpnia 2009
moj bedzie, w poniedziełek:| a teraz z nim pisze na gg.. gdzie dla mnie jest to smieszne, :| nie rozumiem te płciii juz naprawde:|
mialam wypadek samochodowy a on nawet nie raczył zadzwonić bo byl wqr na kolege z ktorym jechałam czy to jest normalne zachowanie zakochanego "niby" chlopaka:(

xxxa
21 sierpnia 2009
No on ma 18 lat :)
Oni mają wyssane problemy z palca -.-
nogdy nic nie wdiomo co i jak z nimi.. a mówieze to my kobiety mamy różne zachcianki a tak npaprawde to kazdy "prawie akzdy" facec ma takie glupie zahcowanie ze az nam ich robi sie szkoda chociaz czasem potrafia nas tez olać itp.. a to juz denerwuje mnie najabrdziej.. chociaz ufąłma mu i dawałm dosyc wolnosci widze ze źle rozuiłam i jakbym teraz z nim była to nie popuszcze tak łatwo i tyle ;)

gwiazdeczka44
21 sierpnia 2009
swiete słowa!!
moj tez lajt mial, bo ja np. na balety nie moglam za bardzo chodzic, mamka sie martwi itp.. albo wyjazdy na turnieje..:|
wiec pozwalalam mu chodzic i stracilam kontrole nad nim :| i siee rozlaloo mozna poweidzieciec..
pisalalam z nim na nk i troche mu napisalam co i jak a on ze sie go czepiam mnie to az ku[***]...ca strzela za przeproszeniem.. :( jakie to sa mogki prosteeee;/;/

xxxa
22 sierpnia 2009
Moj niby teraz codziennie pisze itp. juz nie pisze jak keidys " mozna powiedzieć ze jak dzieciak" tlyko widać ze zmądrzał itp.. zobaczymy jak bedzie, ale tez nie dma mu odrazu chyba juz 3 szansy;/
musi sie starac i tyle jak kocha to sie bedzie starał;) a jak nie to spadówa;D( chcoiaz to bedzie straszne juz to wiem)
A ten twoj to glupio mó ze sie go czepiasz bo masz racje i tyle;/ Oni nie lubią jak ma sie nad nimi włądzee ehh ta ich meska duma az mnie trzepie;/
Ale ja swojemu napsiałm " musze Ci to napsiac czuje sie ze zachowuey sie jak obcy itakie tam.. zawsze nie odp albo cos ta gadał i juz zgoda. a tym razem odp ze mam racje i ze on sie stara i wogole.. i chce ze mna pogadac czy cos ale ze ja niby mu nie odp.. no i jak narazie widze ze sie stara ale niewie jak do mnie tak na powaznie o spotkanie napisac zobaczymy jak to bedzie ;)
Pozdrawiam cieplutko:*