Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Jak się odkochać
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Jak się odkochać

Koffam
13 sierpnia 2009
Proszę was o p[omoc gdzyż chcę sięodkochać w chłopaku który widnieje n atym zdjęciu lecz nie wiem jak zwykle moje odkochanie trwa tylko jeden dzień a potem znowu się nasuwa.Co mogę zrobić żeby się odkochać na zawsze????

domcia120
13 sierpnia 2009
Co ci mogę powiedzieć ja się odkochałam po 2 latach strasznie cierpiałam ... :( współczuje ci strasznie . Jedno ci mogę powiedzieć że potrzebujesz czasu spotykaj się z przyjaciółmi , chodź na imprezy , baw się i korzystaj z życia ... powodzenia ;)

magnola
13 sierpnia 2009
czas, czas, czas pozwoli Ci zapomnieć sama sobie nie wmówisz wiem bo to przechodziłam po latach patrzę na to jak na pikantną nutkę młodych lat dziś jestem matką i mężatką i bawi mnie to co w tedy się działo ale gdy miałam naście lat to do śmiechu mi nie było reasumując musisz przecierpieć, a przyjdzie czas że jak sobie wspomnisz o nim to tylko się uśmiechniesz bez większych emocji :) powodzenia

domcia120
13 sierpnia 2009
uśmiechniesz się i powiesz jaka ja byłam głupia szkoda tych przepłakanych nocy Nie warto BYŁO ..;)

Koffam
13 sierpnia 2009
no jasne odrazu lepiej się czuje mjak pogadam z jednym kolegą z klasy on bynajmniej mnie rozumie...nie tak jak przyjaciółka

agusiaczek
13 sierpnia 2009
Nie da się czegoś zrobić, aby chłopak się zakochał???

Koffam
13 sierpnia 2009
nie bo jak jest się zbyd nadgrliwą to napewno się zakocha i dlatego chcęsię odkochać ale na wszystko potrzebny jest czas...

domcia120
13 sierpnia 2009
faceci są wredni :p i każdy taki sam :p

Koffam
13 sierpnia 2009
nom.Mało jest wyjątków.Ja zo to lubię rozmawiać z moim kolegą i uważam że on jest lepszy od innych chłopaków chociaż mie się nie podoba,a jest strasznie głupi ale takiego go lubie bo sama taka jestem :PPPP

domcia120
13 sierpnia 2009
Ile masz lat tak w ogóle ?

Koffam
13 sierpnia 2009
spróbuje

Koffam
13 sierpnia 2009
12 latek

domcia120
13 sierpnia 2009
Dziewczyno ! będziesz jeszcze miała czas na miłość bez wzajemności ! Jestem pewna że po tygodniu zapomnisz ... ehhh te dzieciaki ;]

Koffam
13 sierpnia 2009
no cóż tak jest w takim wieku

domcia120
13 sierpnia 2009
dokładnie powinnaś dobrze o tym wiedzieć ...

Koffam
13 sierpnia 2009
ale więcej razy się zapomina i zawsze ma się zmiennych faforytów do miłości ale to z czasem przechodzi

domcia120
13 sierpnia 2009
(:

pielegniarka86
13 sierpnia 2009
"na jedną miłość najlepsza jest inna miłość"
a swoją drogą to przyzwyczajaj się, bo faceci są wredni jak stwierdziła już domcia120 i to nie pierwszy raz i nie ostatni kiedy jakiś cię olał

illness
14 sierpnia 2009
ale macie rozumowanie - to że ją olał to znaczy, że jest wredny? a ma obowiązek się w niej zakochać? rozumiem, że Wy nie jesteście wredne i kiedy jakiś koleś się w Was zakochu[***]e to Wy w nim też, żeby nie było mu przykro?

agusiaczek
14 sierpnia 2009
ilness to są jeszcze młódki... jeszcze mają dziecinne myślenie z wiekiem i doświadczeniami im przejdzie...