Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Jak przestan o nim myslec i go kochac
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Jak przestan o nim myslec i go kochac

xxxa
14 sierpnia 2009
chloapka z ktróym bylam 3 razy... zdradzał mnie.. teraz juz mija 5 meiscy keidy z nim nie ejstem ale nadal za nim teksnie osttnio sie dowiedziałamz e mnie bardzo kocha i cholernie mu zlaezy. neidawno stracił brata ponoć coś zrozumiał.. ale jaka mam pewnosc co robić kocham go a to nie ejst latwe zpaomniec?? co mam robić?

agusiaczek
14 sierpnia 2009
Wg mnie dać sobie z nim spokój, jeżeli Cię zdradzał będzie to robił nadal, jak nie teraz to trochę później jak znów się przyzwyczai, że jesteś. Poza tym 3 razy już byliście ze sobą, jeśli wrócisz to dasz mu tylko dowód na to, że tak bardzo go kochasz iż wszystko mu wybaczysz... wystarczy, że pokaże Ci swoją skruchę i wielką miłość. Pomijając ten fakt, jeśli Cię zdradził będzie Ci ciężko jemu teraz zaufać, bo ciągle będziesz się zastanawiać czy nadal tego nie robi.

domcia120
14 sierpnia 2009
Jestem pewna że skoro zrobił to raz , drugi , trzeci zrobi to i czwarty ! Ja wybaczałam dwa razy i co znowu było to samo za każdym razem bolało ... trzeci raz już nie dałam szansy i co nawet go to nie poruszyło znalazł sobie inną ... :] - i niech nie bierz cię na litość bo stracił bliską osobę . !

just89
15 sierpnia 2009
kiedyś film oglądałam i tam było tak fajnie powiedziane, że jak facet raz spróbuje to jużpotem bedzie cały c zas wracał do tego miejsca "wołożonego delikatnym różówym jedwabiem"... i to są święte słowa, bo jak facet raz spróbuje to potem bedzie tak notorycznie robić. masz przykład swojego faceta. raz spróbowac- czy odmówił sobie k0olejnych razy? NIE!! będzie tak dalej robić. co z tego że słyszałaś, że coś zrozumiał. może i zrozumiał. ale jak mu dasz szanse to mu pokarzesz że zawsze będziesz tylko dla niego i będzie wiedział że może rbić co chce bo i tak mu wybaczysz prędzej czy później.
a poza tym to zapewne nie chcesz żeby potem mówił miedzy kumplami jaka to Ty jesteś naiwana, że wierzysz w każdą jego bajkę.
dobrze Ci radzę. daj sobie z tym draniem spokój, bo jakbym facetowi na Tobie zależąło to by nie robił takich akcji wcześniej. facetów trzeba krótko trzymać. jak raz popuścisz to potem będzie tylko gorzej.
wybierz się lepiej z kumpelami na impreze, poznaj nowych ludzi. a kto wie, może znajdziesz lepszego faceta, który od razu będzie wiedział jaki spkarb ma??

luxia
15 sierpnia 2009
Daj mu/wam szanse - nie zawsze jest powiedziane ze skoro raz zrobil to nie bedzie sie wachal przed drugim - ja wybaczylam choc nie bylo latwo - ale warto zaryzykowac(zdradzil mnie po 2 latach bycia razem).Jestesmy ze soba 7 lat - czasami trzeba umiec wybaczac - decyzja nalezy do Ciebie

pariss15
15 sierpnia 2009
jak cie zdradzal to moze zdradzac dalej a to ze cos zrozumial to tylko taki zebys okazala sie milosciwa i mu wybaczyla..ale zrob tak jak ci podpowiada serce jak go naprawde kochasz i jestes wstanie mu wybaczyc to zrob to :)

dana85du
7 grudnia 2009
Raz zdradził już zawsze bedzie zdradzał. Faceci juz tak mają i nie ważne jak skutecznie będzie zapewniał: "że Cie kocha, że mu zależy" Kurcze skoro tak mu zależy to czemu Ci to zrobił????? Zastanowiłaś się...no właśnie!!!! Kochana " tego kwiata jest pół świata" po co Ci taki chwast!!! Napewno gdzieś jest ktoś kto jest wart Twojej miłości.