Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > obrażalskość...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

obrażalskość...

juliii
1 sierpnia 2009
co zrobic by chlopak przestał sie o byle co na mnie obrażac. bywa to nieraz żałosne nawet nieraz w zartach nie moge nic powiedziec bo mu nie pasuje cos... ale ja go kocham co mam zrobic. moze dac mu jakas nauczke by przestał tak robic??

tilka
1 sierpnia 2009
Odzywa sie w nim meskie ego!!!on zawsze ma racje i jest wrazliwy na swoim punkcie...tak znam to z autopsji!Ja staram sie to obrocic w zart lub cierpliwie czekam az mu przejdzie i znow sie bedzie odzywac a przy najblizszej okazij JA sieobrazam bez powodu,pekam ze smiechu jak podchodzi i tlumaczy "no to tylko zart,no przestan..."wtedy mowie ze ja taka samo sie czuje jak on sie obraza!!Czasem skutkuje ,a czasem trzeba rozmawiac i wyjasnias bo to podstawa!Nie mozna mu ciagle ulegac bo to bez sensu!Ty sie meczysz a mu moze faktycznie cos nie pasuje w tym zwiazku.ROZMAWIAJCIE!!

juliii
1 sierpnia 2009
rozmawiam z nim ale nieraz nie mam siły na to

tilka
1 sierpnia 2009
Rozumiem Cie czasami brak sil...Niewiem moze faktycznie powinnas mu dac porzadna nauczeke i przekonac sie czy faktycznie mu na Tobie zalezy.-Bo dlugo tak nie wytrzymasz-ciagle brac wine na siebie i martwic sie jak to zalagodzic bo jego EGO sie odzywa...Powodzenia

dnmMili
2 sierpnia 2009
Ja bym się nie męczyła, powiedziałabym że jeżeli nie zmieni swojego zachowania to nie będzie innego wyjścia jak rozstanie, jak kocha to by go to ruszyło i przemyślał by sprawę chyba że to jest ten nerwowy rocznik :)

juliii
2 sierpnia 2009
wczoraj zagroziłam mu ze z nim zerwe... mialam po prostu dosyc i mu to wykrzyczałam... narazie pomogło zobaczymy co bd dalej:))

dnmMili
2 sierpnia 2009
Na jakiś na pewno pomoże, ale może faktycznie też się po obrażaj i niech się przekona że takie zachowanie jest nie odpowiednie

just89
3 sierpnia 2009
popieram ;)