Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > jak...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

jak...

dnmMili
2 sierpnia 2009
Waszym zdaniem jak często powinniśmy mówić swojej drugiej połowie że ją kochamy?
Czy słowa które są wypowiadanie za często tracą swoją wartość, a może słowa wypowiadane rzadko pozbawiają czaru tym słowom?

just89
3 sierpnia 2009
to zależy indywidualnie od osób związanych ze sobą.
dziewczyny z natury są takie, że uwielbiają gdy ich mężczyzna mówi o swoich uczuciach tak często, jak tylko to jest możliwe, najlepiej żeby cały czas mówił. jednak oni nigdy nie potrafia nam dogodzić tak jak chcemy, może próbują ale nie zawsze im to wychodzi.
słowo "kocham" jest bardzo ważne. może składa się ze zwykłych liter ale oznacza wiele. tylko w prawdziwej miłośći słowo "kocham" nabiera niewiarygodnej mocy, może wiele zdziałać.

tu nie ma nic do rzeczy ile się powinno razy mówić "kocham" a ile nie. to jest indywidualna potrzega każdego człowieka, każdy potrzebuje innej ilości uczuć. jedni są bardziej kochliwi, inni mniej.

nie tylko słowo jest ważne, także gesty.

domcia120
3 sierpnia 2009
nie za często ale też nie za rzadko :) trzeba znaleźć odpowiedni moment :)

tilka
3 sierpnia 2009
Zawsze jest przyjemnie to uslyszec od ukochanego szczegolnie po ciezkim dniu gdy sie tego niespodziewasz..(moj maz tak robi mowi mi to zawsze i wszedzie)ale jeszcze milej sie to Jemu mowi!!

kochac jak to latwo powiedziec .......uwielbiam ta piosenke

izunia3108
5 sierpnia 2009
Ostatnio nadużywa się tego wyrażenia.....niestety........Za często mężczyźni mówią kobietom że je kochają tylko po to by je zdobyć, a tak naprawdę nic do nich nie czując. Moim zdaniem lepijej mówić sobie "kocham" rzadziej ale za to z miłości niż ciągle ale bez uczucia.

kjvisage
5 sierpnia 2009
Ja codziennie slysze od mojego meza, ze mnie kocha. I oczywiscie tez mu tak odpowiadam :) Nie pamietam dnia, zebysmy sobie tego nie powiedzieli.

feella
7 sierpnia 2009
a ja mysle ze mowic tylko wtedy jak ma sie na to prawdzwa ochote ...

dnmMili
7 sierpnia 2009
feella czasem trzeba powiedzieć nawet gdy się nie ma ochoty... bo tak czasem trzeba i tyle:)

agusiaczek
8 sierpnia 2009
Myślę że nie jest ważne ile razy slyszymy te słowa, ale jak są one wypowiedziane...