Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > jak się do niego zbliżyć,żeby...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

jak się do niego zbliżyć,żeby mnie nie wyśmiał?

alexandraa13
17 lipca 2009
kiedyś byłam zakochana w takim jednym chłopaku.
po miesiącu mi przeszło ale gdy kilka dni temu go zobaczyłam czuję że znowu się w nim zakochu[***]ę...
nie jestem zbyt przyciągającą osobą,figury też nie mam za pięknej(nie jestem chuda).
moja siostra kiedyś się z nim kolegowała.
teraz bd. z nim chodziła do szkoły...
i no on jest 2 lata starszy i wysportowany...
i nigdy na mnie nie spojrzy.
co mam zrobić żeby zwrócić jego uwagę.?
ale on chyba woli takie szczupłe....
proszę kochane poradźcie mi.!.

Ela
17 lipca 2009
Nie zmieniaj się dla faceta, jak dobrze sie czujesz w tym jak wyglądasz to taka zostań.
Zaurocz go swoją błyskotliwością, inteligencją, poszukaj wspolnego tematu i pokaż mu się z jak najlepszej strony ;]
Jeśli interesuje go Sport i Ciebie też to pogadaj z nim na ten temat. Bądź sobą ;] to jest najważniejsze !! ;]]

alexandraa13
17 lipca 2009
no właśnie o to chodzi że ja wstydzę się do niego zagadać boję się że mnie wyśmieje...
powie tam swojemu koledze albo komuś innemu a potem będzie plotka na całą szkołę że się w nim zakochałam i chcę go poderwać.
jak tego uniknąć?

Ela
17 lipca 2009
Porozmawiaj z siostrą żeby Was sobie przedstawiła przy pierwszej lepszej okazji. Ewentualnie zaczep go np nk ;] (jeśli macie tam konta) lub innym serwisie.
Np ocen jego zdjęcie, malutkimi kroczkami, bez pośpiechu. Niech najpierw dowie się o Twoim istnieniu potem będzie Tobie już lżej.

alexandraa13
18 lipca 2009
a wy macie jeszcze jakieś propozycje dziewczyny?.

dnmMili
23 lipca 2009
hm, nie wiem czego się boisz - skoro obawiasz się że nie zauroczysz go ciałem to zaurocz charakterem. Przede wszystkim nie zmieniaj się i nie udawaj kogoś innego. zwyczajnie z nim porozmawiaj. Tak jak Ela napisała, np ocena itd...

ktos123
28 lipca 2009
o boże przecież to proste.!
daj mu jakąś ocenę tak jak dziewczyny pisały i potem jak się z nim spotkasz czy przypadkowo go spotkasz weź go gdzieś w jakieś odludne miejsce i daj mu się bzyknąć.! na pewno cię pokocha!
od~razu! znam facetów!
Uwaga! mężczyzna!