Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > o facetach Pomocy!
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

o facetach Pomocy!

xxxa
18 lipca 2009
mam problem. wracałam do mojego bylego juz 2 razy... za pierwszym komplenie mnie zlał nie oddzywal sie przez 2 miechy potem mu sie przypomniało i hcial ze mna byc byslismy razem 4 miesiace i 3 dni... zerwałam z nim bo mnie zdradził w ogole byl nietypowy czasem sie wcale nie oddzywal a zczsem bardzo mu zalezalo az mnie zadziwial...
Mija juz ze 4 miesiace od keidy z nim nie jstem ja w meidyz czasie nie byalm znikim bo jak wiadomo nadalgo kocham... a on był z jedna laska w dodatku moją koelzanka.. oczywiscie musiał mi o tym trabic ze są razem.. w miedyz czasie zmarł te mu brat od tegj chwili zostawił tą dziewczyne nie spotykal sie z zadna i zminił sie dorós bardzo..
pare dni temu kolezanka mi powiedziała ze on bardzo chce do mnie wrócic i ze bardzo mu mnie brakuje, tydzien temu sam mi na gadu napsial ze mu mnie brakuje.. A jeszcze powiedział po smierci swojego brata ze on niechce byc z tamta laska bo nigdy jej nie kochał " ja kochałem i kocham tylko jedna osobe(chodiz tu o mnie) teraz czesto go na dworzu spotykam zawsze jak mnie widzi to sie autem zatrzymuje i chce jakos zagadac.. widac ze sie boi ze moze ja niebede chciala do niegó wrócic.. wydaeje mi sie ze sie zminił teraz wyejzdzam pogadam z nim jak wróce , uwazacie ze to ma sens? moze nie bede z ni odrazu porozmawiam powiem zeby znowu miał moje zaufajnie musi sie starac co jeszcze zrobić???
pozdrawiam XXXA

domcia120
18 lipca 2009
jak robi to cały czas będzie robił to dalej kopnij go w dupę za przeproszeniem bo to nie ma co też miałam takiego chłopaka po drugim razie zrezygnowałam z tego związku bo to nie ma sensu szkoda twojego czasu !

Maery
19 lipca 2009
Zachowuje się normalnie jak na swój wiek pewnie :) Myślę że zanim ogarnie jak wygląda życie związek to minie parę lat. Jak nie dziś to może jutro a może za 2 lata ale jak kochasz to zostawiaj mu uchylone okno :) Faceci tak mają :)

Deijaneira
22 lipca 2009
2 razy nie wchodzi się w związek z tą samą osobą, wiem to z doświadczenia.

dnmMili
23 lipca 2009
Dwa razy się nie wchodzi do jednego związku gdyż drugi raz już nie będzie taki sam jak pierwszy. Twój wybór a co do tego powiedzenia to nie zawsze jest dobre... Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie dobre,my nie znamy tej sprawy aż tak dobrze żeby ocenić to perfekcyjnie.

morelka
28 października 2009
ojjj jak Cię zdradził to dla mnie taki gość to już odpada...ja chodziłam z chłopakiem 5 lat, rozstałam się z Nim dwa razy i teraz muszę być silna i nie dać się zwariować bo wiem , że to co było kiedyś to już nie wróci...daj sobie z Nim spokój...wydaje mi sie, że zasługujesz na kogoś kto nie będzie pomiatał z Twoimi uczuciami...a uwierz mi, że takie rozstawanie sie i schodzenie na nowo nie jest wcale dobre, wiem to po sobie...weź sie w garść, dasz sobie rade:) buziaki trzymam kciuki za Ciebie:)