Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > zagubiona
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

zagubiona

deidri
16 czerwca 2009
otoz tak jestem z chlopakiem juz troche czasu czasami jest rozowo a czasami nie..... ale to chyba normalne jednak kilka rzyczy mnie nie pokoi i nie bardzo wiem co z tym robic
1. jego znajomi wogole mnie nie akceptuja i caly czas buntuja go przeciwko mnie a ja mam juz tego serdecznie dosc
2 jego byla z ktora byl 4 lata ciagle do niego pisze i chce nas za wszelka cene rozdzielic on mowi ze to nie mozliwe ze nie chce jej znac ale mimo to i tak sie tym martie
3 terazkolej na moich znajomych, oni nie wracaja sie w nasze sprawy wiedza ze jestem dorosla i robie co chce jednak bardzo czesto daja mi do zrozumienia ze nie powinnam z nim byc tylko z kims innym ta osobe oczywiscie dokladnie wskazuja i musze powiedziec ze maja naprawde mocna argumenty za
co mam robic co o tym wszystkim myslec bo ja sama juz naprawde sie gubie

deidri
16 czerwca 2009
przepraszam za bledy ale pisalam to w pospiechu

Ela
17 czerwca 2009
długo jesteś z tym chłopakiem?

SummerOblivion
17 czerwca 2009
Jeżeli jego znajomi Cię nie akceptują i Twoi jego to będzie wam bardzo trudno to pogodzić. Jeżeli jesteś pewna że to jest naprawde "to" to walcz. Musisz sobie wszystko dokładnie przemyśleć. A bylymi się nie martw bo nic na nie nie poradzisz, musisz tylko ufac chlopakowi ze napewno ma ją za soba.

deidri
18 czerwca 2009
nie jestesmy dlugo razem dopiero pol roku , moi znajomi sie nie wtracaja tak nachalnie jak jego akceptuja moje decyzje ale ciegle przytyki jego kolegow na moj temat, kolejne niestworzone historie mnie dobijaja i do tego natretne dziewczyny ktore wiedza ze ma dziewczyne to nadal zapraszaja go na "kawe"

SummerOblivion
19 czerwca 2009
Naprawde nie martw się tymi dziewczynami jeżeli twój facet Cie naprawde kocha to nawet im nie odpisze. Miałam ten sam problem z byłą mojego faceta caly czas pisała do niego i nawet napisała raz że kiedy się mnie pozbędzie to żeby się do niej odezwał.... szczyt chamstwa. A mój facet nie odpisał. Jeżeli twój chłopak to ignoruje to będzie wszystko dobrze.

Fakt faktem nie jestescie ze sobą zbyt długo. Co do jego znajomych to moze się jescze przekonają do Ciebie. Moze gdzies wspolnie wyjdziecie? Musisz z nim o tym porozmawiac!

deidri
19 czerwca 2009
ja nie chce znac tych ludzi bo znajomosc z nimi to nic dobrego ja obracam sie w totalnie innych klimatach pozatym nie moglabym z nimi rozmawiac sie usmiechac wiedzac ze za moimi plecami szczuja mojego chlopaka na mnie

a co do jego eks.. napisala mu ze i tak i tak on ze mna nie bedzie a ona poczeka, a ona ma o tyle lepiej ze jego znajomi chca by byl z nia

SummerOblivion
19 czerwca 2009
Z jakiś powodów nie wybrał jej tylko Ciebie więc to powinno Ci dać do myślenia że ona nie ma tego co ty masz ;) Pamiętaj byłe/byli są takimi nie bez powodu! Rozumiem że jestes w bardzo trudnej sytuacji sama nie wiem co bym w takiej zrobiła. Co wiem napewno to musisz pogadac z chłopakiem o jego uczuciach i twoich uczuciach co do tej sytuacji. Moze razem znajdziecie rozwiązanie?

LaaLaLaa
21 czerwca 2009
Powinnas porozmawiac z chłopakiem że jezeli cie kocha to powinien ogarnac swoich znajomych poniewaz w waszym zwiazku powinno liczyc sie najbardziej wasze zdanie a nie osob trzecich.
Uwaga! mężczyzna!

dnmMili
23 lipca 2009
To Twoje życie i Twój rozum. Sama musisz zdecydować czy bycie z nim jest dobrym wyborem. Pamiętaj że skoro jest z tobą to coś już znaczy... z tamtą nie jest i pewnie jakiś konkretny powód rozstania był :P
Z kolegami nie będzie do grobowej deski, lecz skoro z nimi się przyjaźni może być problem..