cello ;D jedna moja znajoma raz zrobiła coś takiego, miała podobną sytuacje facet przestal być czuły, romatyczny, zapominał o ważnych datach itd.. raz wracając do domu zastała na ulicy kobiete z kwiatami, spojrzała się smutno na tak piękne róże, Czemu ona ich nie dostaje? Od tak bez okazji jak kiedyś? kupiła 1 sztukę , pięknie pachniała, szła przez miasto, ludzie się oglądali za nią, wiadomo z ciekawości ciekawe kto ją obdarował itd, poprawił sie jej humor, weszla promienna do domu. Jej facet jak zwykle krzykną z 2 pokoju cześć i dalej gapił sie w tv. Ona poszła po wazon i zaniosła róże do pokoju gdzie był jej mężczyzna, z początku nie zwrócił uwagi, ale potem spojrzał sie i .. Skąd to masz. A ona (chwile pomyślała) dostałan. On - od kogo. Ona - od znajomego. On- kim on jest i czemu ci daje Kwiaty. Ona- to znajomy z dzieciństwa, spotkałam go na mieście, chwile pogadaliśmy o niczym własciwie i kupił mi po przyjacielsku tego kwiatka, Potem była kłótnia o różność, z końcem dnia wszystko minęło. Poszli spać (ona w duchu się smiala z tego). Na drugi dzien obudziła się i... zobaczyła śniadanie na stole, potem facet jak wychodził pierwszy do pracy podszedł sam i ja pocałował na dowidzenia, była zaskoczona tym. Potem było już co raz lepiej ;) i do dziś jest inaczej... On się przestraszył że ją straci.