Strona główna > Grupy > Muzycznie > Taniec .
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Taniec .

sander007
21 lutego 2009
Co myslicie o tancu ?
Jai styl polecacie .
I jak myslicie czy przez taniec mozna pokazac co chce i kim jestem w danym momencie?

agusiaczek
22 lutego 2009
Mi się osobiście bardzo podoba tango, bo ma to coś. Mam marzenie, że kiedyś się go nauczę...

Ela
23 lutego 2009
Tańczyłam w podstawówce i gimnazjum taniec nowoczesny :) a w śrdniej sambe (była ona elementem capoeiry - sztuka walki i tańca)

Taniec to coś niezwyklego :) coś co uwalnia nasze emocje, poprawia nastrój.

izza
24 lutego 2009
dla mnie taniec jest czyms niezwyklym i magicznym :) poprzez taniec mozemy wyrazic sama siebie :) ja polecam rumbe :) moze dlatego ze jest bardzo namietna i seksowna :)

Brzoskwinia
2 marca 2009
Ja tańczę całe życie i można powiedzieć że wiele już próbowałam (balet,jazz,step,nowoczesny, hiphop, house, dancehall.....) Zabrałam sie nawet za towarzyski ale wytrzymalam miesiac-skonczylo sie jak kazano mi słuchac partnera. Moim zdaniem taniec wyraża dusze jak masz wolną rekę, a od sztuki i instruktorów czerpiesz tylko narzedzia aby pięknie wyrazic siebie,dlatego towarzysk, kiedy ktos toba steruje zupelnie mi nie odpowiada. Gorąco polecam za to panią dancehall-super rytm, mnóstwo kobiecości, zabawa. Coć moim konikiem zawsze będzie Hip Hop:)

(?)
27 marca 2009
Witaj tanczylam ponad 7 lat zawodowo , jaknajbardziej nie licza sie w tancu kroki lecz poczucie rytmu jak je masz jst super zamknij oczy wloncz muzyke i zatancz do niej tak jak ty to czujesz jak ja odbierasz pkarz pewna historie poprzez to daj poniesc sie wyobrazni uczuciom jaknajbardziej mozesz wyrazac poprzez taniec siebie :) pozdrawiam i zapraszam na

pomocproblemy.bloog.pl

werka
28 kwietnia 2009
cześć uwielbiam tańczyć jak zaczynam to przestaje istnieć dla mnie świat tańcze wszystko co się da sambe rumbe czacze walca a nawet rap .gdy tańcze czuję się wolna wtedy mogę wszystko .tańcem możesz wyrażić czy jest ci w danej chwili dobrze czy źle.bardzo często namawiam do tańca moich synów oni też chętnie poddają się muzyce ----to jest sposób na stres :)

megaZIELONOOKA
21 sierpnia 2009
Hi . Ja tańczyłam kiedyś hip - hop . Ale od dłuższego czasu tańcze dance hall . Nie wiem czy wolisz towarzyski czy coś w stylu hip-hopu . Jeżeli chodzi o towarzyski mi osobiście podoba się Tango argentyńskie . Mam nadzieje ze kiedyś sie go naucze . A coś w klimacie hip-hopu to polecam oczywiście dance hall , locking , street dance i house . Ja wole energiczniejsze ruchy , ale to twoja decyzja . ;p