Strona główna > Grupy > Muzycznie > Wspomnienia a muzyka.
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Wspomnienia a muzyka.

agusiaczek
29 sierpnia 2008
Macie tak, że sluchając radia poleci stary kawałek, który Wam coś przypomni? Jakiś miły incydent? Pierwszą randkę? Pierwszego chłopaka? Jakie to piosenki?

(?)
29 sierpnia 2008
TAk..Jest taka jedna pioseka...Rh+...po prostu milosc...to mi przypomina o nim...Albo piosenka "O Ela,Ela"przypomina mi kolege ze szkoly...przy tej piosence sie we mnie zakochal...

stasiaa
29 sierpnia 2008
Ojj jest taaak hm "one" you2 przypomina mi o bliskiej mi osobie, z ktora nigdy nie bylam i nie bede.

laos
29 sierpnia 2008
Każy Ma jakieś takie kawałki. Mam kilka z wakacji w Grecji jedne z leprzych (ATC-Around the world) a co do randek to "Diana King - Shy guy". Może nim troszke jestem. :)

Deijaneira
30 sierpnia 2008
Metallica - Nothing else matters . Mam niesamowity sentyment do tej piosenki; dlaczego - to zachowam dla siebie. I Mój ulubiony kawałek Guns 'n Roses - November rain. Przypomina mi moją pierwszą milosc.

atane4
17 września 2008
Taaaak ;) jest wiele takich piosenek, które coś mi przypominają... skojarzenia są przeróżne od miłych do.... miłych inaczej. Jest np. taka piosenka zespołu feel której nie cierpi mój mąż... i zawsze jak tylko leci ta piosenka, moje myśli lecą do męża ;)