Strona główna > Grupy > Muzycznie > witam wszystkich
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

witam wszystkich

Haraga
6 sierpnia 2008
chciałam się przywitać, mam na imię Agata i mieszkam w Gdańsku.
lubię chyba wszystko, kiedyś nie znosiłam rapu ale odkąd mój syn tego słucha to się nawet przyzwyczaiłam :)

margo
6 sierpnia 2008
Witamy w naszym gronie Haraga!!!Mam nadzieję,że aktywnie będziesz uczestniczyla w naszych "pogaduchach".Pozdrawiam:))

Haraga
6 sierpnia 2008
w każdym razie będę się starać :)

margo
6 sierpnia 2008
:).Miło Cię poznać:)

malastka
6 sierpnia 2008
Witaj Harago-Agato :) !
Milo Cie poznac.Pozdrawiam! :)

(?)
6 sierpnia 2008
witam milo Cie poznac fajnie z twojej strony ze sie przywitalas z nami:)

(?)
7 sierpnia 2008
:) Witaj Harago milo Cie poznac:):):):):):)

agusiaczek
7 sierpnia 2008
Witam serdecznie. Miło mi!

Haraga
7 sierpnia 2008
chciałam się wytłumaczyć :) ponieważ mam dwóch facetów to mój dostęp do komputera jest niestety ograniczony :)
narazie mam urlop jak wrócę dio pracy to pewnie będę mogła wejść na kompa również rano a nie tylko późnym wieczorem .
w każdym razie zawsze odpowiadam :):):):)

(?)
7 sierpnia 2008
Witaj, milo cie poznac. Ja mam na imie Izabela, ale raczej wszyscy mowia Iza, ja lubie wszystkie slodycze, tylko niektorych mi nie mozna :)

Haraga
7 sierpnia 2008
mi nie można żadnych :) a kocham najbardziej na świecie michałki mniam, mogę je jeść tonami

(?)
7 sierpnia 2008
ja nie moge sobie na nie pozwolic bo mam alergie na kakao :(

Haraga
7 sierpnia 2008
straszne
ja tam nie mogę bo jestem gruba, chociaż niektórzy mówią puszysta :) a Panowie kobieca :]

(?)
7 sierpnia 2008
wiem ze straszne bo ja kocham czekolade i musze zadowolic sie biala :( kobieca jest najlepszym okresleniem, kiedys uslyszalam ze kobieta musi byc taka zeby bylo reke na czym polozyc ;)

malastka
8 sierpnia 2008
Issiabella,Twoja wersja jest cudowna!!!!!!
Ja nie znosze bialej czekolady,ale jesli jedza ja tak mili ludzie,to....;)))))))

Haraga
8 sierpnia 2008
noooo najlepsze hasło ta kobieca, dodatkowo jeszcze w połączeniu z urocza :):):):) i czuję się bajecznie po czym łapię za kolejnego michałka ;)

(?)
8 sierpnia 2008
kazda z nas jest kobieca i urocza na swoj oryginalny sposob, szkoda tylko ze faceci sa slepi i niezawsze to zauwazaja :(

margo
8 sierpnia 2008
Najważniejsze żeby kobieta akceptowala samą siebie,uważam,że kobieta przekonana o swojej atrakcyjności tak wlaśnie odbierana jest przez otoczenie.

(?)
9 sierpnia 2008
Hargo kazdy ma swoje slabostki:)ale trzeba siebie akceptowac jakim sie jest ja tez do szczuplych juz od dawna nie naleze;)

Haraga
10 sierpnia 2008
no i ja je akceptuję, powiem więcej ja o nie dbam ;) i bardzo je lubię, siebie też lubię więc póki co nie mam problemu