Strona główna > Grupy > Muzycznie > Edyta Górniak
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Edyta Górniak

(?)
4 lipca 2008
Jestem ciekawa co myślicie na temat Edyty Górniak...
Wg. mnie to najlepsza piosenkarska w Polsce. Ma cudowny głos, emocje i super charakter... a jak Wy myślicie??

(?)
4 lipca 2008
Uważam,że głos ma świetny, ale za to jest bardzo kapryśna.

(?)
5 lipca 2008
obrabianie tylka jest brzydkie, nie mowi sie o osobach nieobecnych

(?)
5 lipca 2008
nie wiem jaka jest prywatnie,interesuje mnie tylko kariera wokalna.

Jest jedna z lepszych wokalistów polskich obok np. maryli rodowicz. Ma niesamowity glos. Do tego jeśli przesliczna:) Szkod atylko, że większość jej piosenek jest taka melancholijna,wolna.

Są artysci i piosenkarze.Pisenkarze to np. doda-gdyby nie zrobila show na scenie po uprzednim dostaniu sie na nia przed pokazywanie cycków, to by jej nie bylo. I sa artsci. Maryla Rodowicz, Edyta górniak, Bajm, Krzysztof Krawczyk-on wychodzi w marynarce na scenie i JEST!

(?)
5 lipca 2008
A ja jej nie lubie, nie podoba mi sie ani jej glos, ani zachowanie. I nie uwazam, zeby byla artystka, co najwyzej piosenkarka.

(?)
5 lipca 2008
a jaka roznica Doda czy Gorniak?? jak dla mnie to samo, ta i ta spiewa i czemu sie tak wszyscy Dody uczepili??Madonna tez jest skandalistka i jakos nikt jej gownem nie obrzuca??? kazdy w show bussinesie ma wlasny pomysl na sprzedanie sie,ot cala prawda,Doda jest kontrowersyjna owszem ale czemu to tak ludziom przeszkadza???
co do Gorniak jakos nie przepadam za nia pamietam ja za czasow grajacej szafy,piekna,skromna dziewczyne z dlugimi wlosami zaspiewala wtedy "kasztany" i wtedy mi sie podobala. ogladalm wczoraj top trendy i normalnie porazka jak ona zaspiewala "to nie ja byla Ewa" nie cierpie takich przerobek jak juz cos ma swoja melodie i bylo swietnie kiedys zaspiewane to po cholere to zmieniac?? nie podobalo mi sie wogole jak zaspiewala:(( a co do jej emocji to pozuje na zaplakana laleczke barbie,nie pasuje jej to. Jedyne co mi sie podoba u niej to zawsze swietnie zrobiony makijaz:) ale jak podejrzewam sama go sobie nie robi:)

pielegniarka86
5 lipca 2008
Ja ją lubię bo ma piękny głos :) ale charakter ma paskudny...

(?)
6 lipca 2008
Nie lubię jej zraziła mnie do siebie ukrywaniem swojego pochodzenia i tym że się wstydziła go i swoich krewnych. A jesli chodzi o głos czy szłyszałaś hymn w jej wykonamiu :) Porazka

(?)
6 lipca 2008
Ja też jej nie lubie,głos ma ładny ale to wszystko co można o niej powiedziec dobrego.Jest sztuczna i sprawia wrażenie jakby ciągle kogos udawała.

(?)
7 lipca 2008
i caly czas pamietamy hymn w Korei...choc i tak urwarzam ze to wina gospodarzy...;)

Liimetkaa
14 lipca 2008
Ja jej nienawidze... nie wiem czemu ale....

Liimetkaa
14 lipca 2008
Wlasnie Ale Doda przynajmniej mowi co mysli a Edyta jest poje[***]a nawet nie zna hymnu!!!! zal.pl;/

Ela
17 lipca 2008
Nie porównujmy dody z edytą.
Edyta ma swój urok, doda to typowa plastikowa kobieta. Jeśli chodzi o głos - edyta ma ładna i czystą barwe tylko niepotrzebnie ciągle przeciaga każde słowo ;] w piosence.

a jej hymn był tragiczny

(?)
22 lipca 2008
Hmm Edzia;]Ciekawa gwiazda estrady znana z częstych wybuchów emocji(np.:płacz).Rzeczywiście ma fajny głos ale charakter?Co o nim wiesz?Przecież nie znasz jej osobiście...To może być tylko wizerunek artystyczny;]

agusiaczek
24 lipca 2008
Nie przepadam za nią. Co do cudownego charakteru--- czytałaś może jej biografię?? Radzę przeczytać. Wielką gwiazdą nie jest i wątpię czy kiedyś będzie.

(?)
25 lipca 2008
Boże ile wy jeszcze o tym hymnie będziecie mówić skończcie już.Dlaczego nie mówicie o drugim miejscu na eurowizji np. Ciągle tylko że jest głupia itd. A Doda jest dla was mądra?Bo jak tak to ja naprawdę nie wiem jakimi wartościami się kierujecie.

(?)
25 lipca 2008
Doda jest jeszcze bardziej stuknieta niż Edyta.

(?)
25 lipca 2008
bo jakos trudno zapomniec jak go zaspiewala w koncu to nasz hymn narodowy a to byla porazka:(

(?)
26 lipca 2008
Porażką można nazwać jej występ u Kuby Wojewódzkiego totalna pusta idiotka!!!

(?)
29 lipca 2008
No nie przepadam za Edzia,ale fakt faktem mysle ze glos ma naprawde dobry...a co do hymnu tak tak jak napisala Amberone trudno o nim nie pamietac;)a co do dody to brak slow;)