Czyli Pytania: Taniec nowoczesny czy standardowy. Który z nich najbardziej wygląda na zmysłowy? co sądzicie np o Sambie?
tej w tańcu nowoczesnym jak i w standardowym?
(?) 12 lipca 2008
samba jest tancem latynoamerykanskim, nie standardowym, stadnard, to np, walc, tango, a najbardziej zmyslowa jest rumba
(?) 12 lipca 2008
standardowe:
Walc angielski
Tango
Walc wiedeński
Foxtrot
Quickstep
latynoamerykanskie:
samba
rumba
cha-cha
paso doble
jive
(?) 12 lipca 2008
Rumba;)))
(?) 14 lipca 2008
widac wszyscy sie znaja. moda na kursy tanca? Jak dla mnie najbardziej zmysłowy taniec to taki kiedy zatańczysz dla faceta sam na sam wkladajac w to cale serce (i zmysły ;-D). No chyba, ze chodzi Ci o tance typowo parkietowe, to wtedy sluchaj ponizszych ekspertów.
To pisał facet! :)
Nie tańczyłam standardowych tańcu, a nowoczesne i trenowałam capoeire a na niej miałam też elementy samby ;]
Taniec zawsze mnie pasjonował.
(?) 16 lipca 2008
Jeśli chodzi o tańce nowoczesne to wydaje mi się, że nie tyle, co może są zmysłowe ale przesiąknięte seksem aż za bardzo momentami a to już nie jest takie fajne. Tak na prawdę każdy taniec może być zmysłowy... wszystko zależy od choreografii :)
najszybciej w necie..;) wiekszosc polskich grupa ma strony, na ktorych sa fora, na ktorych mozna popytac o treningi w miejscowosci w ktorej mieszkasz lub najblizej Twojej.. a jesli mieszkasz w duzym miescie, to gwarantuje, ze w wakacje popoludniami gdzies w jakims popularnym parku na pewno uda Ci sie znalezc grupke ludzi trenujacych capo..;) dla przykladu w Poznaniu bedzie to teren na Malcie przy stoku narciarskim..;)
w temacie: salsa..
(?) 12 sierpnia 2008
tniec był super
(?) 15 sierpnia 2008
taniec standardowy jest bardziej zmysłowy a co do samby jest super :D