Strona główna > Grupy > Muzycznie > Muzyka - co w uchu piszczy? :)
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Muzyka - co w uchu piszczy? :)

Ela
11 listopada 2008
Czego słuchacie :) jak Wam nudno, smutno? a czego jak jesteście zadowolone, szczęśliwe?

Może pozormawiajmy o swoich gustach muzycznych, zespołach :)

Deijaneira
12 listopada 2008
Ja zaczynam dzień od ostrego brzmienia - obowiązkowo Metallica, System of a Down, Korn. Relaksuję się przy balladach Gunsów, a w ciągu dnia w pracy gra radio z jakąś skoczną muzyką.

pleasure
12 listopada 2008
Gdy jestem smutna to słucham spokojnych piosenek (np. Lionel Richie). A gdy jestem wesoła to takie rytmiczne;) hehe. Lubie piosenki Rihanny, Davida Guetty, Sugababes itp ;]
Jakąś dobrą techno też nie pogardze;)
Podobają mi się też stare piosenki (przy takich najlepiej się bawię).

Ela
12 listopada 2008
dla mnie ;] troche Nightwish, Farby, SDM, Metallica, Ira, Nickelback, czasem też Korn, itd

Z rana w pracy leci radio, ale często nakładam słuchawki i szukam czegoś fajnego z netu ;]

w domu na wieczór coś wesołego a czasem miłego dla ucha- typu sdm czy janusz radek, czasem łzy czy farba ;]

(?)
13 listopada 2008
a ja tam lubię każdy rodzaj muzyki :P. Lubię piosenki, których tekst ma znaczenie, a nie np. Doda(głos mam, ale co z tego jak sporo jej piosenek są bez sensu).

pielegniarka86
13 listopada 2008
Ja lubię np. Annę Marię Jopek, Celine Dion i Conjure One....

domcia120
16 listopada 2008
peja , pezet pono, ogolnie hip-hop , rap i qlimax to sa moje klimaty;))

(?)
17 listopada 2008
troche tego, jest mam wybrane utworki mozna powiedziec ze lubie kazdy rodzaj muzyki np - feel,bajm,justyna steczkowska,benny benassi,david qutta,silver, aquagen,westbam:):):):)zalezy na co mam ochotke:)

dnmMili
23 lipca 2009
ja słucham wszystkiego co popadnie, dlatego często ludzie przebywający w moim otoczeniu modlą się o ty abym wyłączyła - no cóż :)