Strona główna > Grupy > Muzycznie > Disco polo-co sądzicie o tej muzyce?
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Disco polo-co sądzicie o tej muzyce?

(?)
12 marca 2008
Pomału wraca moda na disco polo.Lubicie tą muzyke?Macie ulubioną piosenke,a może raczej wstydzicie sie wyśmiania i nie przyznajecie się,że jej słuchacie?

(?)
12 marca 2008
Ja bardzo lubie tą muzyke.Cofając sie pamięcią w stecz przypominam sobie słynne polsatowskie programy "Disco relax" albo "Disco polo laif".Moją ulubioną piosenką jest "Czarownica".

(?)
12 marca 2008
Ostatnio bedac na dyskotece w Polsce wlasnie puszczali same DISCO POLO uwazam ze muzyka jest fajna do tanczenia lubie ja sluchac .

(?)
12 marca 2008
ja nie lubie takiej muzyki...

(?)
12 marca 2008
Mogę jej słuchać. ale czasami przesadzają z tekstami i jest niezły ubaw.

czarnulka1724
12 marca 2008
ten typ kiedyś mi nie odpowiadał... ale teraz jak jest tego coraz więcej to jakoś sie przyzwyczaiłam...

(?)
12 marca 2008
Zgadzam się teksty oczywiście nie wszystkie dają nieżle popalić.

(?)
12 marca 2008
ja tez lubie takom muzyke ale czesto slucham tez innej dla odmiany

sandra
12 marca 2008
fajna muzyka nie na czasie ale mozna sie przy niej niezle bawic ...powygłupiac..

katarinnna
12 marca 2008
Kiedyś też jej słuchałam, tera mniej. Ale mój mąż nadal słucha BOYSów

(?)
12 marca 2008
Ja słucham do tej pory:) kiedys przestałam ale mój facet ta muzykę lubi więc z musu ja zaczełam słychac a teraz z własnej woli :)

(?)
12 marca 2008
Ja stanowczo nie lubie tego typu muzyki. Wolę folk i mocniejsze brzmienie. Ale kiedyś, jeszcze w liceum oglądałam "Disco Relax" i znałam większość repertaru, byłam wtedy duszą towarzytwa :)

(?)
12 marca 2008
Wiem, że ta muzyka wraca, i choć pewno nie będę jej słuchać, to nawet się cieszę, bo zawsze lepsze jest nasze rodzime disco polo, niż zagraniczne, zawodzące murzynki, albo inne sztuczne Britnejki! A po za tym jak ktoś lubi taką muzykę, to nie powinien się wstydzić, bo to własnie jest jego prawo i jego życie. :)

(?)
12 marca 2008
My to żeśmy już pare osób zarazili ta muzyką. Bo wiecie jak to jest w swoim aucie słucham czego chce :) a ten kto jedzie ze mna nie ma wyboru i podobnie w paru innych sytuacjach :) Przynajmniej mogę se pośpiewać bo rozumie tekst :)

(?)
12 marca 2008
osobiście nie jestem fanką,raczej gustuje w czymś mocnym.ALE NIE MA JAK ZWYKŁA PARKIETÓWA PRZY DISCO POLO.Kocham szaleństwo,taniec i muzykę,ja to mogę nawet przy akordeonie.....

(?)
12 marca 2008
disco polo stanowczo nie!wolę Michała Bajora

yola3007
13 marca 2008
Niby każdy mówi disco polo feeee, tandenta. Ale czemu jak jest się na zabawie, weselu to przy piosenkach disco ludzie najlepiej się bawią i tańczą?

Anulka24Krk
14 marca 2008
A ja tam lubie disco polo i wcale sie tego nie wstydze :):):):):P

czarnulka1724
5 kwietnia 2008
na dyskotekach strasznie tego dużo... nie mam nic przeciwko disco polo ale i tak wole jakieś techno... kwestia gustu

(?)
8 kwietnia 2008
mnie tam disco polo nie przeszkadza,i nawet lubie,przynajmiej rytm ma i jak sie chce potanczyc to mozna przy niej normalnie:))) a nie jakies tam techno i inne co tylko glowami trzepia na boki:)) i popieram to co mowi yola3007 kazdy feee a na weselach to skacza przy niej jak mlode zajaczki:):) i stare piosenki tez lubie przynajmniej maja jakis sens :)