Strona główna > Grupy > Muzycznie > Zmarł Michael Jackson [*]
Muzycznie
:) w świecie dźwięków...

Zmarł Michael Jackson [*]

Maery
26 czerwca 2009
"Król nie żyje", "Legenda muzyki odeszła", "Jaco nie żyje". Tak wygląda dziś większość nagłówków internetowych serwisów informacyjnych. Cały świat opłakuje Michaela...

Maery
26 czerwca 2009
Wychowałam się na jego muzyce, do dziś mam mnóstwo płyt z jego muzyką i zawsze muszą leżeć na wierzchu. Był wielki, nie ma drugiego który by potrafił tak poruszyć muzyką. Miałam nadzieje że doczekam jego koncertu jeszcze i uda mi się na takim być...

SummerOblivion
26 czerwca 2009
Od kiedy miałam 5 lat słuchałam jego muzyki. Starsza siostra i mama zaraziły mnie tym. Nie mogę uwierzyć że zmarł... kochałam jego piosenki w kółko mogę słuchać give to me, dirty diana, human nature czy tez man in the mirror. Jak wczoraj szłam spać mówiono w TV że trwa reanimacja MJ gdy rano wstałam nie mogłam uwierzyć w to co przeczytałam w internecie. nie myślałam że to tak się skończy. Nigdy nie zapomne o tak wspaniałym muzyku!

(?)
8 lipca 2009
na poczatku az w to nie uwierzylam, kolo polnocy pare dni temu z nieznanego numeru dostalam sms "lol, michael jackson nie zyje!".
dopiero jak zobaczylam w faktach artykul o nim to uwierzylam...

NuusiaQ
10 lipca 2009
25.06.2009 umarła muzyka...

alexandraa13
18 lipca 2009
. ooo Michael gdybyś wiedział jak ludzie za tobą płaczą! .
i będą płakać!. [*]

alexandraa13
18 lipca 2009
nie słuchałam jego muzyki za bardzo.
ale teraz czuję że umarł ktoś kto dał początek nowej ery...
bardzo mi go brak.[*]

zgadzam się z NuuSiaQ .
25.o6.2oo9 umarła muzyka!.

miał 50 lat!
a podobno ktoś go zamordował dla pieniędzy!
[*]. Michael. [*].

Deijaneira
22 lipca 2009
A ja nie szalałam nigdy specjalnie za jego muzyką. Jest kilka hiciorów, które mi się podobają, ale bez przesadyzmu...
Płakać to ja będę jak Metallica przestanie grać...