Strona główna > Grupy > Podróże > Z jakim biurem podróży na wakacje?
Podróże

Z jakim biurem podróży na wakacje?

Deijaneira
14 czerwca 2008
Planuję wyjazd na urlop w ciepłe kraje na przełomie października i listopada. Czy ktoś może mi polecic wiarygodne i sprawdzone biura podróży? Z góry dziękuję

Annu
18 czerwca 2008
www.alfastar.pl
www.travelplanet.pl
trada nie koniecznie
pozdrawiam

(?)
23 czerwca 2008
Itaka, super biuro

(?)
24 czerwca 2008
proponuje almatur . profesjonalnie , mila kadra , przystepna cana . ;) pozdrawiam

(?)
29 czerwca 2008
www.invia.pl - biuro internetowe, sprzedaje wyjazdy sprawdzonych biur.ogromna wyszukiwarka.

Deijaneira
3 lipca 2008
DZIĘKI ZA POMOC :)

Monice
31 stycznia 2009
Ja polecam Alfastar. Co do mnie to rezerwuję już od 3 lat na www.odlotowewakacje.com

ola87r
17 kwietnia 2010
ja z kolei bardzo cenie sobie podroze z poznanskim biurem Fun Club :)

MagdaMalaMi
22 kwietnia 2010
Funclub oferuje tanie wyjazdy wakacyjne. Ja byłam na Wyspie Brać. Piękne miejsce, dobrze skomunikowane z kontynentalną częścią Chorwacji. Plaże boskie. Polecam.

Aha, no i podrzucam linka: www.funclub.pl

ola87r
14 września 2010
znalazlam tez cos takiego jak Konradtravel.pl - leci sie z Niemiec przez co jest taniej ok 50%

ola87r
28 października 2010
na zimie ciekawe tez jest http://www.tourclub.pl/start-zima

Marble
7 listopada 2010
Również mogę polecić poznański Funclub - byłam kilka razy na różnych wycieczkach i nie mogę powiedzieć złego słowa jak narazie :-)

IwonaZ
18 listopada 2010
Polecam Itakę, bo biuro ma bardzo fajne oferty i różnorodne programy wycieczek objazdowych na swojej stronie internetowej, co tu dużo mówić jest po prostu w czym wybierać.

evabiedrona87
30 listopada 2010
ja z kolei na mój upragniony urlopik pojadę sobie do Grecji - http://www.funclub.pl/oferty/wzgrecja_funclubpl-lato_2308.htmli zobaczę wszystko, wszyściutko o czym zawsze marzyłam - Riwierę Olimpijską, Meteory, Delfy, Mykeny, Korynt, Ateny, Thermopile hehe ;d i juz nie mogę sie doczekać - a muszę przecież wybrać jeszcze jakiś super strój kąpielowy :)

MagdaMalaMi
1 grudnia 2010
@evabiedrona87, byłaś już z tym biurem podróży gdzieś? to autokarowe biuro... taka podróż musi być męcząca!

SuperStar
1 grudnia 2010
@MagdaMalaMi
muszę Cię oświecić - latałam już na różnych dystansach i miałam dosyć siedzenia i czekania na opznione samoloty na lotnisku, glodna i zmeczona... poza tym zdazalo mi sie jechac do Chorwacji autem osob. bez kilmy!!! (hardcore tylko dla osob o mocnych nerwach :P), no i pociagami...
powiem szczerze, byłam z funclubem w Hiszpanii latem i takiego luksusu jazdy jak w ichnych autokarach nie mialam naweet w tych pseudo-luksusowych samolotach itd!!! nie dość, że duzo miejsca na nogi, klima, mozna ogladac filmy cala droge :D jest tez ekspres i toaleta...
jak tu sie zmęczyć, przeciez w takim luksusowym autokarze to mozna mieszkać hahaha :)

tak, więc evabiedrona87 - nie ma się czym martwić! nie daj sie ludzim zastraszyc :)

evabiedrona87
2 grudnia 2010
oczywiście potwierdzam to co napisała SuperStar - MagdaMalaMi - czy Ty myslsz, że bym wytrzymała taką podróż do Grecji jakimś nandetnycm autokarem? w funclubie moją NOWE LUX autokary! poza tym nie musisz martwić się o bagaż, masz przy sobie w autokarze i nie poleci gdzieś na inne lotnisko, nie musisz martwić się, że znajomy zaśnie za kierownicą po długiej jeździe, bo kierowcy w funclubie są wykwalifikowani - a poza tym jeszcze zabawni hehe:)

Meandra
1 września 2011
Ja najczęściej wyszukuję różnych ofert na allinclusive.com.pl Są tam oferty różnych biur podróży, ale wszystkie ona są sprawdzone i godne zaufania. Właśnie podoba mi się taki zbiór ofert w jednym miejscu, przynajmniej szybko można wybrać taką wycieczkę, która najbardziej nas zainteresuje.

deborah83
25 października 2011
evabiedrona87 zdecydowanie się przylaczam i polecam Funclub. Bylam juz nimi na niejednych wakacjach m.in w Grecji, Turcji i Hiszpanii. W przyszłym roku jadę na objazdówkę : http://www.funclub.pl/oferty/objazdowkichorwacja-wzdluz-wybrzeza-adriatyku_funclubpl-lato_5043.html?label=356 strasznie bylam z nich zadowolona, wiec czemu znowu sobie takiej nie zafundowac :)