Jeszcze 4 miesiące i czas jechać na jakieś wakacje. Czy znacie jakąś miejscowość którą sprawdziłyście i możecie polecić innym ? A może wręcz przeciwnie ?
(?) 11 marca 2008
W tamtym roku byłam w Rewalu. Z wakacji w 100% zadowolona oprócz kampingu. Nie polecam nikomy "kemping za torami" Poprostu OSZUST !!!
Nie polecam takiej miejscowości za Szczytnem... - Romany... szczyt chamstwa i więcej nic...
(?) 11 marca 2008
Ja mogę polecić Słowacje a tam Tatralandie.Byłam tam w tamtym roku.Jest naprawde super.Park wodny jest rewelacyjny i krajobraz otaczający,jaskinie góry.Naprawde polecam.
(?) 11 marca 2008
A my co roku jeździmy w sierpniu do Wolina! konkretnie do Recławia, na Festiwal Wikingów. Jestem bardzo zadowolona, i w tym roku też pojedziemy.
A ja polecam Bukowinę Tatrzańską :) super atmosfera i naprawdę miło :) ale bardziej polecam na zimę te górskie krajobrazy... :)
(?) 11 marca 2008
Nie proponuje polskiego morza byłam tam i żałuje do dziś.Brak wychowania obsługi lokalów,wszedzie brud i smrud moze jest pare wyjątków.Jeszcze trzeba trafić na pogode bo tak to można sobie w łeb szczelić z nudów.
(?) 11 marca 2008
Zgadzam się z czarnulką Bukowina tylko zimą to moje strony,albo Białka Tatrzańska.
(?) 11 marca 2008
polecam bieszczady=to najpiękniejsze góry w polsce,jezdze tam co roku bo jestem poniekąd goralką .Nie są tak oblegane jak tatry.Prywatne kwatery,woda czysta,Solina(nad samą duzo ludzi),ale w mniejszych miejscowościach ok.
(?) 11 marca 2008
ja akurat skozystam i odwiedze wreszcie polske
(?) 12 marca 2008
My jak zwykle jedziemy do Polski latem i chcemy wybrac sie nad morze
ja bardzo polecam włochy, jest tam zawsze super pogoda i 40 stopni, ale dla tych mniej bogatych mogłabym polecić Kazimierz:Ppiękne miejsce:>warto zwiedzić oby dwa
Mazury a konkretnie Maradki. Cisza, spokój, pyszne jedzenie, piękne jeziora przy samym hotelu. Zakochałam się w tym miejscu i mogła bym tam jeździć ciągle.