Jest kilka krajów, ktore bym chciała odwiedzić ;] Czechy, Japonia, Włochy, Brazylia, i kilka innych ;] Może w tym roku uda się chociaż do Czech ;] jeszcze się zobaczy.
Najbardziej to chyba bym chciała pojechać do Meksyku. Ale na to mnie nie stać, więc jadę z Funclubem :D na najtańsze wczasy w mojej historii - do Chorwacji na Wyspę Braćdo Bol. Dziecko na obóz a my na wypoczynek. Jużnie mogę się doczekać.
Mi się marzy Tajlandia. Niestety na razie nie mam możliwości pojechania do tego kraju, ale na szczęście mogę jego część mieć w Polsce, ponieważ od 2 czerwca w Pałacu Kultury zaczynają się targi Tajlandia Expo. Najbardziej ciekawią mnie pokazy sztuk walki oraz oczywiście degustacja tradycyjnych potraw. Na pewno warto będzie się przejść, żeby poznać kulturę tego kraju trochę lepiej :)
Moja wymarzona podróża stało sie teraz Giro D'Italia :) kolezanka byla z Funclubem i mowila i ze naprawde niezapomniane wrazenia. znalazlam nawet sobie oferte i kto wie moze sie wybiore w przyszlym roku :) To jej oferta