Strona główna > Grupy > Podróże > Wymarzona podróż
Podróże

Wymarzona podróż

feria
13 marca 2009
O jakiej podróży marzycie? A może wymarzoną podróż macie już za sobą?:)

Ela
8 kwietnia 2009
Jest kilka krajów, ktore bym chciała odwiedzić ;] Czechy, Japonia, Włochy, Brazylia, i kilka innych ;]
Może w tym roku uda się chociaż do Czech ;] jeszcze się zobaczy.

alexandraa13
18 lipca 2009
Chciałabym odwiedzić Chorwację.
obecnie na wakacje jeżdżę do Świnoujścia. ;)
i nie żałuję.

MagdaMalaMi
21 czerwca 2010
Najbardziej to chyba bym chciała pojechać do Meksyku. Ale na to mnie nie stać, więc jadę z Funclubem :D na najtańsze wczasy w mojej historii - do Chorwacji na Wyspę Braćdo Bol. Dziecko na obóz a my na wypoczynek. Jużnie mogę się doczekać.

Meandra
28 maja 2011
Mi się marzy Tajlandia. Niestety na razie nie mam możliwości pojechania do tego kraju, ale na szczęście mogę jego część mieć w Polsce, ponieważ od 2 czerwca w Pałacu Kultury zaczynają się targi Tajlandia Expo. Najbardziej ciekawią mnie pokazy sztuk walki oraz oczywiście degustacja tradycyjnych potraw. Na pewno warto będzie się przejść, żeby poznać kulturę tego kraju trochę lepiej :)

deborah83
31 października 2011
Moja wymarzona podróża stało sie teraz Giro D'Italia :) kolezanka byla z Funclubem i mowila i ze naprawde niezapomniane wrazenia. znalazlam nawet sobie oferte i kto wie moze sie wybiore w przyszlym roku :) To jej oferta

http://www.funclub.pl/oferty/objazdowkigiro-ditalia-z-sycylia_funclubpl-lato_5033.html?label=356

Kurcze nawet same obrazki zachecaja :P

Leilah
11 listopada 2011
Iran, Indie:) Mam nadzieję, że już niedługo:)