Strona główna > Grupy > Podróże > Wakacje w Egipcie?
Podróże

Wakacje w Egipcie?

Limetka
7 lutego 2008
Czy któraś z Was była w Egipcie na początku maja? Warto wybrać sie tam w tym czasie?

Suuperbaba
12 lutego 2008
Ja osobiście nie byłam, ale moja kumpela rok w rok jeżdzi tam ok. kwietnia, maja na nurkowanie. Pogoda napewno będzie dopisywać...a nawet lepiej - nie będziesz miała upału 50 stopni, a zaledwie 35:)

Monika
12 lutego 2008
Nurkowanie tak, Kair nie ;) Brunetka może jechać, ale i tak nie powinna zapominać o obstawie.
Wiosna to idealny termin na podróże w tamte strony. Latem, nawet woda w basenie parzy ;)

sha
15 lutego 2008
ojej pieprzony się nie zagwiazdkował :)

kaja
25 lutego 2008
Moja przyjaciółka tam mieszka i pracuje;) Limetka, wpadaj na kawkę;)

kaja
25 lutego 2008
A no i w maju się wybieram!

alicha
3 marca 2008
Wiosną i tylko wiosną . Pomimo ,ze to kierunek całoroczny.

czarnulka1724
3 marca 2008
Boże ale bym chciała...

(?)
15 listopada 2008
każda pora jest dobra moim zdaniem ^^

Ela
5 grudnia 2008
Oj nie każda pora, w lato się nie jeździ do Egiptu temparatury są bardzzoo wysokie przeszło 40 C
najlepiej jeździ się jesienią.

ola87r
14 września 2010
tak ale tylko z konradtravel, zaplacisz mniej za przelot

Meandra
28 maja 2011
Na pewno warto. Teraz ceny są o wiele niższe, a wszyscy przyznają, że już jest tam bezpiecznie. A ten kraj ma na pewno sporo do zaoferowania. Jeżeli lubi się zwiedzać to na pewno można znaleźć tam dużo ciekawych zabytków, które powstały wiele wieków temu.

Rossetta
23 stycznia 2012
Super pomysł, moja znajoma właśnie się wybiera do Egiptu, bo liczy na piękną słoneczną pogodę, jak tylko wróci dam znać jak się udał wycieczka i czy warto wybierać się do tego kraju o tej porze roku.