Strona główna > Grupy > Podróże > Najlepsze wakacyjne hotele
Podróże

Najlepsze wakacyjne hotele

deborah83
16 listopada 2011
Hej dziewczyny! Co wy na to aby sporzadzic liste najfajniejszych hoteli, w ktorych bylyscie na wakacjach. Mam pomysl, zeby w poscie zawrzec nazwe hotelu, gdzie ten hotel, jego plusy i ew minusy i organizatora wycieczki zeby w razie co kazdy wiedzial gdzie znalezc taka oferte:) Mysle ze to pomoze w wyborze wakacji na 2012:)

Wiec ja polecam w szczegolnosci hotel Billurcu - 3,5 gwiazdki - Ayvalik - Turcja Egejska - dla mnie ogromnym plusem jest polozenie przy samej plazy hotelowej (jedynie 150m) i polozenie w samym centrum, gdyz rozrywki pod dostatkiem i nie idzie sie nudzic. Jedyny minusik to fakt, ze nie ma ten hotel opcji all inclusive, no i akurat my nie dostalismy pokoju z widokiem na morze, a ja to uwielbiam - bylam tam z bp Funclub:)

Rossetta
26 listopada 2011
Castillo San Jorge And Antigua w Hiszpanii, na wycieczce byłam z allinclusive.com.pl. A co go wyróżnia? Sprawa podstawowa to oczywiście gwiazdki, a mój hotelik miał je trzy, do dużo, więcej nie potrzeba. Prezentował się przecudownie i choć to duży hotel to czułam się w nim wyśmienicie. W restauracji hotelowej cuda, jakich moje kubki smakowe nie czuły ;). Do tego 3 duże baseny, gdzie można było pluskać się całe dnie. Oczywiście pokoje bardzo dobrze wyposażone, niczego mi nie brakowało, to był prawdziwy wypoczynek, serdecznie polecam.

MagdaMalaMi
3 lutego 2012
Ja byłam z Funclubem w Hotelu Dias w Grecji. Po pierwsze muszę powiedzieć o podróży - Funclub ma najlepsze autokary!!!! Są nowe, bezpieczne i bardzo, ale to bardzo wygodne. Nawet podróż do Grecji nie była uciążliwa. Hotel Dias, to świeżo odremontowany hotel, z którego widać Olimp - siedzibę bogów. Właścicielami są Polacy, więc bez problemu można się z nimi porozumieć. W pokojach jest tv, który odbiera polskie kanały, poza tym jest oczywiście łazienka i lodówka, w której polecam schładzać melony i arbuzy (w Grecji są najlepsze na świecie)! Wyżywienie było bardzo dobre. Serwowano nam głównie dania polskie (kucharz też jest Polakiem), ale znalazły się w menu również takie dania jak np. sałatka grecka i suvlaki :) Przed hotelem jest basen, a do plaży prowadzi urocza promenada. Super wyjazd!!! Polecam wszystkim!!!

pagat
7 lutego 2012
MagdaMalaMi potwierdzam, rowniez podrozowalam z funclubem i rzeczywiscie - autokary maja rewelacyjne, w ogole nie czuje sie zmeczenia, mimo dlugiej podrozy. Po drodze mozna zwiedzac rozne ciekawe miejsca, no i oczywiscie ogladac niesamowite widoki. Ja z funclubem - zdecydowanie polecam Hotel Reymar Playa w Hiszpanii, region Santa Sussana, no i objazdowke Paryyyz:))

dunkia
8 marca 2012
Same zagraniczne hotele :(
Ja dodam polski: Velaves we Wladyslawowie.
SPA to cieżko opisać - to trzeba przeżyć.
A najbardziej zapamiętam masaże: mandara, shiatsu i filipiński głęboki masaz.

vogue
29 kwietnia 2012
zależy co kto lubi, ale ja ze swej strony chcę wspomnieć o Hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Moim zdaniem bardzo fajne miejsce na wypoczynek. Plaża niedaleko bogata oferta zabiegów w SPA.