Strona główna > Grupy > Podróże > sportowy wyjazd
Podróże

sportowy wyjazd

corinka
26 października 2010
Zastanawiam się nad feriami, chciałabym pojechać na kurs jazdy na snowbordzie. Lepiej jest zrobić go w Polsce czy zainwestować w zagraniczny wyjazd. Macie jakieś sprawdzone miejsca i stoki dla początkujących osób?

Merc
27 października 2010
Osobiście nic nie mam, żadnych miejsc, ale jak słyszę od znajomych to zdecydowanie wybierają nasze góry na początkującą jazdę, ponoć najlepszymi instruktorami są młodzi Górale, a przy tym jedni z tańszych =)

ola87r
28 października 2010
tutaj masz sporo propozycji http://www.tourclub.pl/start-zima

IwonaZ
10 listopada 2010
Słyszałam, że fajne warunki do uprawiania snowboardu są w Bułgarii. W szkołach narciarstwa pracuje podobno ponad 150 instruktorów, a wypożyczalnie oferują 3000 kompletów sprzętu narciarskiego i 1000 snowboardowego renomowanych firm. Ceny też wydają się rozsądne, bo do Bansko z itaki można lecieć za około 1 199 złotych. Ja też już nie mogę się doczekać kiedy spadnie pierwszy śnieg, powodzenia w nauce!

Rossetta
7 lutego 2012
Lubię sportowe wyjazdy, bo nie są nudne, ostatnio jednak coraz częsciej wyjeżdżam na wycieczki, które pozwalają mi się zrelaksować, o tym już jednak pisałam na forum wcześniej i zachwalałam allinclusive.com.pl.