Strona główna > Grupy > Podróże > Jaka kupić walizke?
Podróże

Jaka kupić walizke?

emes
20 października 2010
Chciałabym kupic sobie walizke podrozna. znalazlam dosyc fajna, firmy puccini. ma dosc fajne wyposazenie w srodku, bo dosc duzo kieszonek w porownaniu z innymi. no i pokrycie jest z materialu i to podobno jakiegos trwalszego niz standardowo i ma lepszej jakosci kolka. jest z rozmiaru tych srednich, jesli wiecie o co chodzi. kosztuje 380 zł. myslicie ze to duzo? aha no i jest ciezsza niz te standardowe, tzn wazy ok 5 kg. myslicie ze to duza wada? i w ogole to ktoras z Was ktora ma walizke tego rozmiaru: miescicie się w nia ze swoimi bagazami?;P aha i jeszcze jedno pytanie, bo nigdy nie mialam takiej walizki: jak jest wypakowana po brzegi, to ciezko sie ja ciagnie? tzn ciezar ciagnie w dol czy stelaz jest tak zrobiony aby amortyzowac ciezar?

neferetiti
1 września 2011
Powiem Ci, że najważniejsze jest to, żeby walizka była wytrzymała. Ja niestety najczęściej kupuję takie, w których kółka się psują, lub rączki urywają. Już naprawdę czasami ręce mi opadają. Jakoś do tej pory nie mogę trafić na taką, która przetrwałaby dłużej niż dwa lata.

Rossetta
19 września 2011
Mimo wszystko proponuje Ci zakup niedrogiej walizki w supermarkecie, po co przepłacać!