Strona główna > Grupy > Podróże > wakacje w SPA
Podróże

wakacje w SPA

Szlachetna
17 czerwca 2010
W wakacje wiele ośrodków SPA ma fajne pakiety promocyjne. Niektóre SPA są naprawdę pięknie położone i oprócz chodzenia na zabiegi upiększające można tam po prostu wakacyjnie odpocząć. NA przykład w Jastrzębiej Górze, tuż przy plaży, jest SPA z takim pakietem relaksacyjno odchudzającym:
http://www.facebook.com/PrimaveraSpa/photo.php?pid=124990&id=115096418529306
Bardzo atrakcyjny. Jeśli znacie jakieś inne malowniczo położone SPA z korzystnymi ofertami wakacyjnymi, to piszcie.

whynot
22 czerwca 2010
Bardzo podoba mi się oferta tego spa, może akurat z tego pakietu bym nie skorzystała,ale już na przykład z zabiegów pielęgnacyjnych jak najbardziej. Położenie jest faktycznie atrakcyjne, myślę,ze to bardzo duży atut. Generalnie bardzo odpowiada mi koncepcja takiego wyjazdu:)

Meandra
28 maja 2011
Jeżeli chodzi o hotele SPA, to moim faworytem jest Hotel Głęboczek. W większości hoteli tego typu wszystkie zabiegi wyglądają podobnie, a tutaj przynajmniej można pójść na takie, które są oparte o winoterapii, na pewno jest to ciekawsze, a i efekty są szybko widoczne.

Mimi
12 sierpnia 2011
ja tez słyszałam o tym Głeboczku, że tam mozna wykąpać się w winie, jakieś ciekawe zabiegi własnie z wykorzystaniem winoterapii, po za tym oglądałam zdjęcia z tego pojezierza brodnickiego, no jak w bajce