Strona główna > Grupy > Filmy seriale > Najlepszy film jaki widziałam?
Filmy seriale
Kochasz filmy, kino? Zapewne jak każda kobieta :) . Nie ma to jak zatonąć w pięknym i romantycznym filmie czy ulubionym serialu.

Najlepszy film jaki widziałam?

agusiaczek
13 sierpnia 2008
I dlaczego Twoim zdaniem jest najlepszy?

issiabella
13 sierpnia 2008
"Szkoła uczuć", chyba nie trzeba mowic dlaczego, poprostu najlepszy wyciskacz łez jaki widzialam i "Naga prawda o miłości" komedia romantyczna, ktorej sceny utkwily mi w pamieci i ktora ogladalam za kazdym razem jak moj byly mnie zdradzal

marta7
13 sierpnia 2008
Zielona mila i the bucket list naprawde super filmy do poplakania:)

Katalkaa
13 sierpnia 2008
"Szósty zmysł" , "Piękny umysł" :)

(?)
14 sierpnia 2008
"zielona mila" poprostu brak slow ryczlam jak bobr

issiabella
14 sierpnia 2008
tak ten film potrafi wyciskac łzy, widzialam go chyba 4 razy i za kazdym razem zalewalam sie łzami

(?)
14 sierpnia 2008
"waleczne serce", "efekt motyla" , "zielona mila" , "łzy słońca" ,

marta7
14 sierpnia 2008
efekt motyla tez super, obydwie czesci:):):) podobaly mi sie rowniez czestotliwosc:)i next:):):)

(?)
14 sierpnia 2008
"Idż w stronę światła" dość stary film ale łzy wyciska za każdym razem kiedy go oglądam i co ciekawa nie kończy się szczęśliwie

Haraga
15 sierpnia 2008
chyba będe odmienna :] "Duma i uprzedzenie" bo jest łatwy lekki i przyjemny i daje do myslenia

(?)
15 sierpnia 2008
Klątwa wszystkie częscie najlepiej obejrzec wszystko około godziny 23 :D bardzo straszny film :)

(?)
16 sierpnia 2008
klątwa bardzo straszny film hmmmm chyba strasznie głupi i nudny jak flaki w oleju chinski kicz
jesli chodzi o horror to juz piła wszystkie czesci albo hostel - niewiem czy dokladnie tak to sie pisze.
polecam równiez "piraci z karaibów" , "opowieści z narni", "diabeł ubiera się u Prady" , "taniec zmysłów" , "wytańczyć marzenia" pozdrawiam i miłego oglądania życze

(?)
17 sierpnia 2008
Uwielbiam "Piratów z Karaibów!!!

mila5
17 sierpnia 2008
angielski pacjent. prawdziwy wyciskacz łez. polecam.

malastka
18 sierpnia 2008
Moze banalne..."Noce i dnie","Chlopi" poza tym"Zielona mila","Co gryzie Gilberta Graepa?","Siedem","Pukajac do nieba bram"...
A poza tym przyznaje,ze zaniedbalam sie"filmowo"strasznie od urodzenia Coruni...Moze czas to naprawic...? ;)

Haraga
18 sierpnia 2008
no ja niestety ze względu na syna i męża oglądam same głupie filmy, ostatno na przykład oglądałam "kroniki ridicka" jedne z tego plus że lubię patrzeć na Vin Diesela :) ladny z niego chłopaczek

issiabella
18 sierpnia 2008
ja tam wole Orlanda Bloom, piekna oczke, dlatego ogladalam wszystkie czesci "piratow z karaibow" i "Elizabethtown" bo w tych filmach wyglada najlepiej moim zdaniem :D czy to jest puste ogladac fimy tylko ze wzgledu na aktora ??

agusiaczek
18 sierpnia 2008
Uważam, że nie! Czasami wciąga nas akcja filmu, a czasami aktorzy. Mi się bardzo podobala postać Jacka Sparrow z "Piratów z Karaibów", natomiast aktor mi się zupelnie nie podoba.

(?)
18 sierpnia 2008
Pachnidło. Piękne zdjęcia. Widoki. Napięcie. (na podstawie książki Suskinda) :)

Haraga
18 sierpnia 2008
ja też oczywiście uważam że nie jest to puste, uewielbiam Vin Diesla i Morgana Freemana i oglądam z nimi wszystkie filmy :) tylko po to żeby na nich popatrzeć