Strona główna > Grupy > Filmy seriale > Jaki jest wasz ulubiony serial?
Filmy seriale
Kochasz filmy, kino? Zapewne jak każda kobieta :) . Nie ma to jak zatonąć w pięknym i romantycznym filmie czy ulubionym serialu.

Jaki jest wasz ulubiony serial?

monikad7575
12 marca 2008
M jak miłość i Barwy szczęścia

(?)
18 marca 2008
"Zaklinacz Dusz", "Gotowe na wszystko"( lecą terz na Fox Life)

Niuniaaa
11 kwietnia 2010
CSI grr..:D

paolagabriela78
28 kwietnia 2010
idiotki nie idą do nieba, usurpadora z gabrielą spanic,
i niektóre seriale na comedy central.

shelka
17 września 2010
Sporo tego, bo jednego ulubionego nie wskażę. Z pewnością będą to Przyjaciele, Dexter, Desperatki, Chirurdzy i oczywiście House, którego z początku nie cierpiałam a teraz czekam z niecierpliwością na siódmy sezon, bo na początku października ma być dostępny na nserialach :) Naszych rodzimych tasiemców nie oglądam, czasem zdarzy mi się obejrzenie odcinka lub dwa.

Stalka
9 października 2010
HEX! :) South of nowhere! :) Queer as folk! :) Sugar rush :)

aluta20
26 października 2010
Mój ulubiony serial to zdecydowanie Usta Usta, bardzo go lubię , początkowo myślałam, że będzie to kolejny mało śmieszny serialik, ale bardzo milo się zaskoczyłam, okazało się że Usta Usta to bardzo fajny serial który traktuje o czasami naprawdę poważnych sprawach... Ponad to uwielbiam Gotowe na wszystko i sex and the city :)

Nina
26 lutego 2011
Ostatnio White Collar , dopiero od stycznia leci na Fox-ie ale już się wciągnęłam. A teraz czekam na prequel Spartakusa- bogowie areny- ma być w marcu na HBO. Pierwsza seria mi się podobałą więc prequel też chętnie obejrzę.

Nina
30 kwietnia 2011
Czy ktoś ogląda nowy serial na HBO- Gra o tron? To jest serial fantasy, na podstawie książki, nawet niezły i dość wierny książce. Ja się wciagam.
Natomiast House się ostatnio psuje, ale ponieważ jest dostępny w nserialach to jeszcze oglądam siódmy sezon.