Strona główna > Grupy > Wizaż > Kto mi pomoze w wyboze odpowiedniej...
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

Kto mi pomoze w wyboze odpowiedniej szminki i podkladu?

(?)
30 maja 2008
do tego potrzeba wiecej informacji jaka masz ,cere ile masz lat...

(?)
30 maja 2008
Mam bronzowom cere i 17 lat

(?)
30 maja 2008
masz jakies problemy z cera???

(?)
30 maja 2008
w wieku 17 lat szokoda sobie cere podkladem niszczyc a pomadka do czego Ci pomadka dla Ciebie to tylko blyszczyk;) mlodziutka jestes mlodosc Cie stroi:)

(?)
30 maja 2008
Ide na wesele siostry i chce dobrze wygladac.prosze o pomoc

(?)
30 maja 2008
nivea ma serie podkladow do cery mlodej pojdz do drogeri i wybierz odpowiedni kolor dla siebie:) jak to zrobic??? rozetrzyj odrobine podkladu na zewnetrznej stronie dloni kolor musi byc prawie identyczny z kolorem skory a jeszcze lepiej jak poprosisz pania w drogerii o probki i w domku pomalujesz cala buzie:) nie mozesz byc za blada ani za ciemna podklad musi byc w tonacji skory. jeszcze jakies pytania?? wal smialo:)

(?)
30 maja 2008
a szminka jaka i cienie mogom byc tusz mam niebieski i kredke tesz

liska
30 maja 2008
Najlepiej pójdź do drogerii i wyprubuj różne podkłady, ten który Ci zgra z cerą to ten idealny:) Możesz też poprosić kogoś z pracowników o pomoc a jeśli chodzi o szminkę to najlepiej ciemny róż lub czerwień sprawdź, które lepiej pasuje do Twojej kreacjii:)

(?)
30 maja 2008
a jak masz kolor oczu?? i jaka bedziesz miala kreacje?? w jakim kolorze??

(?)
30 maja 2008
a spooba sie to mojemu chlopakowi bo ja chce zeby ta noc byla niezapomniana

liska
30 maja 2008
Jesli tusz i kredka niebieska to cień również, chyba, że nie chcesz zzbyt niebiesko wyprubuj szary albo biały:) Chyba niechcący zdublowałam odpowiedź atomowki...

(?)
30 maja 2008
oczy mam bronzowe a sukienke zielonom

(?)
30 maja 2008
liska czerwien dla mlodej osoby???

liska
30 maja 2008
No cóż dla cery młodej (17 lat w końcu) lepszy będzie podkład i krem w jednym:) Dobrze się rozprowadza i świetnie wygląda np Nivea visage young

(?)
30 maja 2008
czytalam w popcornie ze zielony jest modny

liska
30 maja 2008
Do ciemnej karnacji... czemu nie ale to zależy od koloru ubrania

(?)
30 maja 2008
dobrze byloby zobaczyc twarz jak wyglada zeby cos radzic:)ale polecam cienie w dwoch kolorach na dolnej powiece zrob sobie kreske zielonym cieniem a gorna powieke pomaluj brazem zrob to bardzo delikatnie bo jestes mlodziutka zeby nie przesadzic i nie wygladac jak z tapeta na twarzy:) wytuszuj rzesy a na usta poloz delikatny blyszczyk najlepiej w kolorze zblizonym do naturalego ust. jak masz kogos kto moze Ci pomoc sie pomalowac i ma w tym troszke wprawy to skorzystaj:)) jak zrobisz to delikatnie to gwarantuje ze bedziesz wygladac pieknie:) szkoda ze nie moge Cie pomalowac:) zrobilabym to z przyjemnoscia:)

liska
30 maja 2008
Myślałam oczywiście o tej czerwonej szmince pisząc o tej karnacji

(?)
30 maja 2008
liska ale nie dla dziewczyny ktora ma 17 lat takiej mlodziutkiej osobie pasuje bardzo delikaty makijaz a nie tapeta na twarzy

(?)
30 maja 2008
to dzienkuje i sie dostosuje