Strona główna > Grupy > Wizaż > ile macie kosmetykow do malowania ????
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

ile macie kosmetykow do malowania ????

(?)
21 maja 2008
no to kontynuuje temat limetki o malowaniu:) ile macie kosmetykow i co przewaza w waszych kosmetyczkach?cienie,pomadki tusze do rzes??:)

(?)
21 maja 2008
ciekawa jestem czy tylko ja jestem taka zbieraczka:))

(?)
22 maja 2008
4 tusze, duża paletka z cieniami, i niezliczona ilość pomadek blyszczyków itp

(?)
22 maja 2008
Hmm... aleś mi dała zagwostkę :)
Nie policze, mam tego sporo, ale rzadko używam ;P
Najczęściej 1 tusz, 1 cień, 1 kredka 2 pudry- w kremie i kamieniu. Pomadek, błyszczyków nie mam chyba wogóle. Reszta porozrzucana po domu :) ale jak dla mnie dużo!
teraz zrobie z tym porzadek :)

(?)
22 maja 2008
widze ze sie jeszcze do porzadkow przyczynie :))

(?)
22 maja 2008
ja nie powiem ile mam:p bo ilosc kosmetykow ktore posiadam laczy sie z moim zawodem:) powiem tyle jest tego w cholere:))) uzywam prawie wszystkiego:) oczywiscie nie naraz:)))

(?)
22 maja 2008
hmm...pomimo ze rzadko sie maluje to mam tego calkiem sporo...3 tusze do rzes,kilka kolorowych kredek,kolorowe cienie,pomadki i blyszczyki(mam ich duuuuzooo),puder,bronzer...hmm...i chyba na tyle

(?)
22 maja 2008
to jesli chodzi o malowanie twarzy... ale mam jeszcze ful lakierow do paznokci,lubie miec je pomalowane szczegolnie u stop...robie nawet sobie wlasnorecznie rozne wzorki,kwiatki itp. ;)))

Martika55
22 maja 2008
o matko, baaaaaardzo duuuuużo, najwięcej błyszczyków....wymieniam się z przyjaciółką która ma świra na tym punkcie.

(?)
22 maja 2008
kilkanaście podwójnych i poczwórnych cieni,tusz grzebyk i szczoteczka do rzes,zalotka,2 kredki do brwi,eyeliner w pisaku i to wszystko z mojej szafki z malowidlami nie liczac lakierow w lodowce :))) ust nigdy nie maluje,fluidow i pudrow nie uzywam

(?)
22 maja 2008
wiecej grzechow nie pamietam:) hihi
ja to powazna konkurencja jestem:) kilkadziesiat roznych kolorow cieni podwojnych pojedynczych i w paletkach, kilkadziesiat kredek do oczu,brwi,ust,kilkadzisiat pomadek,blyszczykow,podkladow,pudrow,tuszy do rzes,zalotka,sztuczne rzesy:) jak mi sie jeszce cos przypomni to sie wyspowiadam:)

(?)
23 maja 2008
Ja cię... Atomówka z racji zawodu zrozumiałe że masz pół drogerii :) ale czytając wpisy dziewczyn, to ja to jakas amatorka jestem :)
Lakierów też mam trochę, ale użwam ich troche w innym celu niz większość kobiet :) tez do ozdabiania... ale, kartek, ozdób choinkowych, czasem spławików na ryby! hiihii

(?)
23 maja 2008
no nie ja lakierami to tylko pazurki maluje;))) a co do kosmetykow zawsze mialam duzo :)) nawet jak jeszcze nie robilam tego co robie;) moja maz narzeka ze niedlugo pokoju mi zabraknie :))

(?)
23 maja 2008
madzioreczka przoduje ale z tego co wiem o Niej to interesuje sie wizazem wiec moge ja zrozumiec skad upodobanie do kosmetykow:))))

(?)
23 maja 2008
Wiecie moja wiedza na temat kosmetyków jest znikoma :) musze na jakiś kurs iść tak dla poszerzenia horyzontów! Kiedys miałam w reku zalotke i mało sobie oka nie wydłubałam i rzęs się kilku pozbyłam :P

(?)
23 maja 2008
Pewnie to dziwne ale mam 1 tusz 2 kredki 1 pomadke ochronną i 1 błyszczyk,czego mam dużo to około 50 lakierów do paznokci we wszystkich kolorach.

(?)
26 maja 2008
Zapomniałam o 4 korektorach

(?)
27 maja 2008
Martika to moze masz nawet wiecej odemnie:)) a ja myslalam ze jestem w tym najlepsza;)) :P

(?)
27 maja 2008
bardzo higieniczna dziewczyna wymienia się facetem też

(?)
27 maja 2008
ale czym jeszcze ona sie moze wymieniac kochana moze stringami tez???