Strona główna > Grupy > Wizaż > piękna dla siebie czy piękna dla...
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

piękna dla siebie czy piękna dla tłumu ?

(?)
10 marca 2008
Dla kogo się pindrzymy i odchudzamy ? dla kogo te wszystkie gorsety, pinsety, woskowanie ?

tylko pisać szczerze, a nie wzniośle "że ja tam wszystko dla siebie, bo co mnie inni" hihi

sandra
10 marca 2008
Jeśli ubierzesz się ładnie - nazwie Cię cnotką... jeśli ubierzesz się seksownie - nazwie Cię dziwką...
Jeśli do niego zadzwonisz - uzna, że się narzucasz... jeśli to on do Ciebie zadzwoni - uzna, że powinnaś być zaszczycona...
Jeśli go nie kochasz - będzie robił wszystko by Cię zdobyć... jeśli go kochasz - zostawi Cię...
Jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta... jeśli siedzisz cicho - mówi, że nie masz własnego zdania...
Jeśli się z nim nie prześpisz - uzna, że go nie kochasz... jeśli to zrobisz - uzna, że jesteś łatwa...
Jeśli powiesz mu o swoich problemach - pomyśli, że jesteś słaba... jeśli mu nie powiesz - pomyśli, że mu nie ufasz...
Jeśli będziesz mu robić wymówki - powie, że nie jesteś jego matką... jeśli to on będzie Ci robił wymówki - powie, że 'dba' o Ciebie...
Jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy - straci do Ciebie zaufanie... jeśli to on złamie dane słowo - to na pewno przez Ciebie...
Jeśli go zdradzisz - powie, że to koniec... jeśli to on zdradzi - powie, że każdy zasługuje na drugą szansę..."

(?)
10 marca 2008
Ta odpowiedz to chyba nie zupełnie na pytanie :) Ale spoko :)

sandra
10 marca 2008
A PIEKNE TO CHYBA MOZEMY BYC TYLKO DLA SIEBIE.....

(?)
10 marca 2008
O i tu jest odpowiedz :)

(?)
10 marca 2008
Ale czy to prawda że robimy to wszystko tylko dla siebie ? Coś mi sie wydaje że nie do konca. Przeciez chcemy się podobac innym

(?)
10 marca 2008
Ja to przede wszystkim dla siebie,moze troche dla innych,tak dla lebszego samopoczucia.Nie wyjde z domu nie wymalowana-czuje się goła ,tak mi to w nawyk weszło ,ze muszę.JESTEM UZALEZNIONA OD MASZKARY!

(?)
10 marca 2008
ooooooooo nie dla siebie, to ja bym sie tak nie katowala:P:P:P no moze ciut, ciut:D ale szczerze robie to dla mojego meza, ktorego kochammmmmmm:P:Di chce byc zawsze dla niego ta najjjj:D

(?)
10 marca 2008
Kocham siebie i swój wygląd.Robie to wszystko dla męża,żeby mnie zdobywał od nowa i oczywiście dla siebie bo dobrze się z tym czuje.Kocham swoje długie paznokcie o które zawsze dbam nie tipsy tylko moje i kocham swoje długie włosy mam je od zawsze i nie zmienie tego.

(?)
10 marca 2008
Widziały gały co brały,a brał bez makijarzu-kobiety licznik bije,jakiś walor estetyczny i dla innych musi być.

(?)
11 marca 2008
Wydaje mi sie ze troche stroimy sie dla siebie ale tez dla swoich ukochanych

(?)
11 marca 2008
przede wszystkim dla siebie

czarnulka1724
11 marca 2008
a ja robie to dla mężczyzny

czarnulka1724
11 marca 2008
jakbym go straciła to bym sie tak zapuściła z wyglądem że szok...

ada
11 marca 2008
szczerze ci powiem ze mialam taki okres ze niewyszlam bez makijazu z domu to sie niestety teraz zmienilo idac do pracy jestem zawsze wymalowana i odpowiednio ubrana ale mam w ciagu dnia tez inne obowiazki prowadze kursy samoobrony dla kobiet i sama trenuje jiu jitsu ciezko tam z makijazem i ladnym wygladem wiec wracajac wieczorem do domu wygladam jak czupiradlo w spodniach od dresu ale zdecydowanie dopowiem ze robie to troche dla siebie i dla innych tez :))

kroliczek1
12 marca 2008
hehehe,pindrzymy sie glownie dla siebie,no i dla swojego miska,zeby mu koparka opadala za kazdym razem kiedy nas widzi:)mysle jednak ze dla innych troche tez,ale to tylko zeby sie co jakis czas utwierdzic w przekonaniu,ze wszystko u nas jest jak byc powinno:)

(?)
14 marca 2008
lubie ladnie wygladac,dlatego sie maluje,ubieram w ladne ciuszki,robie sobie fryzurke itd:)dla kogo lubie ladnie wygladac ? dla siebie przede wszystkim:)ale tez i dlatego ze milo mi jest jak ide ulica i faceci sie za mna ogladaja,wiem ze nie wygladam jak kopciuch,i ze sie podobam,mowcie co chcecie ale to dowartosciowuje:) i wcale nie jestem pusta i prozna kobieta

kasolina
16 listopada 2008
każda lubi ładnie wyglądać, dla facetów, dla kobiet też, bo zawsze tak jest, że jedna chce przeganiać drugą... ja osobiście się nie pindrzę :D nie lubię (tusz do rzęs i wsio)

whynot
22 czerwca 2010
Tak naprawdę to sama nie wiem. Są takie dni, kiedy chodzę w zwykłych jeansach , koszulce i bez makijażu a czuje się dobrze. Czasami jednak zaczyna mi to niedbalstwo doskwierać i potrzebuję coś ze sobą zrobić, by ładnie wyglądać. Nie wiem czym to jest spowodowane:) Czasami jednak nachodzą mnie myśli, że tak naprawdę wszyscy mniej lub bardziej staramy sie dla innych. Tylko pomyślcie- czy będąc na bezludnej wyspie i mając pełną świadomość tego,ze nikogo poza nami an niej niema któraś z nas starałaby się ładnie wyglądać?