Strona główna > Grupy > Wizaż > moja kosmetyczka
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

moja kosmetyczka

(?)
1 października 2008
Mozemy tu wpisywac jakich kosmetykow urzywamy i z ktorych jestesmy najbardziej zadowolone i ktore bysmy polecily:):):)

Ze wzgledu na to ze bardzo lubie sie malowac ,kosmetykow mam cale mnustwo ,wpisze kilka ktorych najczesciej urzywam.

Krem FRESH( Garnier)-mam dosc tlusta cere i to jedyny krem ktory mnie w pelni zadowala,pieknie sie wchlania.

Podklad (WONDER FINISH MAKE UP)-moj faworyt ma mila i lekka konsystencje ,znakomicie matuje i zlewa sie z kolorem mojej cery,godny polecienia:)

Bronzer BRONZING POWDER(Bourjois) bronzer w kamieniu w formie czekoladki,ma piekny lekki zapach i swietnie trzyma sie na buzce,nakladany pedzlem nie robi plam ,nadaje buzce piekny zdrowy opalony wyglad,nadaje sie rowniez jako roz:)

(?)
1 października 2008
Cienie Loreal colorappeal42 Metallic brown, Vipera cien do powiek eye, Virtual O72,zloty ,Virtual-autumn leaf A107 i A103 ,(szary metalik i perlowa zielen)tych ostatnich urzywam na imprezy, nakladane pedzelkiem ,nie osypuja sie i nie waza,oko wyglada naprawde efektownie:)

Cienie EVERYTHING GLOWS(Elizabeth Arden) (5 odcieni ,2 bronzy,1 delikatny bardzo blady roz,granat i zielen tych ostatnich urzywam na imprezy) lekko perlowe nadaja sie do dziennego delikatnego makijarzu,nie osypuja sie i nie waza na powiekach,trzymaja sie caly dz

Konturowka do oczu(czarna 02)SZAFIR-miekk

Tusz di rzes Extra super lash-Rimmel 101 black black-dzieki wygietej szczoteczce ladnie podkreca rzesy nie skleja.

Blyszczyk do ust Nivea Caregloss&shine-delikatny,lekka konsystencja,dobry w smaku:)nie klei sie:)

(?)
1 października 2008
Mysle ze taki watek sie przyda,niejednokrotnie gdy chce cos kupic zastanawiam sie (zwlaszcza przy drozszych kosmetykach),czy warto?jak kosmetyk bedzie sie zachowywal na mojej buzce, czy pieniadze nie beda wyrzucone w boto ?!Podzielcie sie kobietki jakich wy urzywacie kosmetykow,z ktorych jestescie najbardziej zadowolone i ktore waszym zdaniem sa godne polecenia:)

sylwka152
11 listopada 2008
Najlepsze kosmetyki kolorowe są z maxfactor....najdłużej sie utzrymuja.....choc bardzo dobre są takze z Diora...choc nie kazdych stac na takie...ale warto sobie troszke odłozyc i kupic bo sa poprostu fantastyczne