Strona główna > Grupy > Wizaż > Piegi
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

Piegi

xxxa
9 czerwca 2011
Niestety ja osobiście nie uważam żeby piegi były moim aututem choć wielu facetów jak i kobiet mi to mówi.( a mam je na całej twarzy) Niestety ja nie darzę ich sympatią, nie potrafie spotykac sie np w ciągu dnia( w sensie wstydzę się) uwiebliam wieczory. Wiem, że to dziwne, ale kiedy ktos na mnie patrzy nie potrafie tego zniesc i odrazu odwracam głowe, strasznie sie ich wstydze...
nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Mam obawy przed tym ze facet mnie wyśmieje, oraz nie bedą chcieli sie ze mną spotykac, dlatego zawsze wybieram do spotkan wieczorne pory, a potem w ciagu dnia chce unikac z tą osobą kontkatu:(

agusiaczek
9 czerwca 2011
I własnie tym zachowaniem dajesz do zrozumienia że coś z Tobą nie tak. Czasami nasze wady są przez nas wyolbrzymione, a potem się okazuje, że wcale to nie są nasze wady. Dopóki nie będziesz zwracać uwagi na piegi, to inni ludzie nie będą ich widzieć.

Też mam piegi i kiedyś podobny dylemat, ale z wiekiem one dodają młodości i świeżości. Czasem nawet szpetna blizna doda uroku danej osobie.

xxxa
9 czerwca 2011
Owszem ja to rozumiem, ale problem w tym, że nie potrafie nad tym zapanowac , choc wiele razy próbowałam spotykac sie i bez żadnych krępacki, ale mam zaporę której nie potrafię przezwyciężyc i to jest mój problem..

amandaa
9 czerwca 2011
Ja uważam, że często kobiety, które mają piegi są atrakcyjniejsze. (ja ich nie mam, a szkoda) :( Piegi dodają uroku :)
Ja na twoim miejscu cieszyłabym się :) Zaakceptuj je i pokochaj..i tak nic z nimi nie zrobisz..

Aniczka
9 czerwca 2011
ja też mam piegi i wcale się ich nie wstydzę:) musisz je zaakceptowac..a jezeli jakiś facet Cie wyśmieje lub znajomi nie beda chcieli sie z Tobą spotykać tylko dlatego że masz piegi to nie są Ciebie warci..chociaż wątpie żeby ktoś z tego powodu odwrócił sie o Ciebie.. prędzej zrobią to jeżeli nie bedziesz miała dla nich czasu w cigu dnia..musisz przezwycięzyć swoją zapore..

pielegniarka86
10 czerwca 2011
No to co, że masz piegi, ktoś inny ma krzywy nos, grube uda czy wąskie usta. Nikt nie jest idealny!! Najważniejsze to nie uznawać tego za wadę tylko za zaletę, a inni nawet nie zauważą, że masz piegi. Lubi się człowieka za to jaki jest, a nie jak wygląda. Nawet nie masz pojęcia ile kobiet Ci zazdrości, że masz piegi.
Z tego co widzę to masz 20 lat, więc takiej dużej dziewczynie nie przystoi już przejmować się takimi bzdurami ;)

amandaa
13 czerwca 2011
Ja zazdroszczę :P
I pewnie jest jeszcze takich mnóstwo :))

girlinglass
26 czerwca 2011
krem z filtrem 35 z firmy AA - polecam!

Farai
28 lipca 2011
ja mam piegi i je uwielbiam:)