Strona główna > Grupy > Wizaż > W jaki sposób podkreślić usta
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

W jaki sposób podkreślić usta

neferetiti
31 stycznia 2011
Hej dziewczyny. Mam nadzieję, że będziecie umiały mi pomóc. Nie podoba mi się kształt Moich ust. Są moim zdaniem zbyt wąskie. Czy może znacie sposoby, żeby wydawały się one pełniejsze i większe? Chodzi mi tu bardziej o sposoby kosmetyczne, a nie chirurgiczne. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

aluta20
31 stycznia 2011
Wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak się skusisz na makijaż permanentny. Musisz jednak zdecydować się na miejsce sprawdzone. Czytałam wiele pozytywnych wypowiedzi na temat Instytutu Urody New Look. Mają tam podobno nowoczesny sprzęt a wcześniej przeprowadzają z tobą wywiad m.in na temat cery i jej skłonności. Poza tym coraz więcej dziewczyn decyduje się na taki zabieg, ponieważ efekty bywają oszałamiające.

zxcvbnm1234
20 lutego 2011
http://footki1.utnij.net

Farai
6 kwietnia 2011
Ja jednak uważam, że makijaż permanentny to nie jest świetne rozwiązanie... Na razie popróbuj z kolorami pomadek i błyszczyków- jasna pomadka opycznie powiększa usta- ciemna zmniejsza. Jęsli nałozysz jasny kolor oczywiście pasujący do Twojej urody i np bezbarwny błyszczyk na środkową część warg to uzyskasz fajny efekt:)
Na początek radzę pojść do drogerii i popróbować;)

amandaa
11 maja 2011
Zgadzam się z Farai. Makijaż permanentny nie jest dobrym rozwiązaniem. Wypróbuj jakąś kredkę/konturówkę, troszkę ciemniejszą niż odcień błyszczyka czy pomadki której używasz do ust. Myślę że powinno być lepiej. Bo jesteś wtedy w stanie wyrównać i ulepszyć kształt ust. Tak jak wyżej idź do drogerii i wypróbuj. Albo pogadaj z wizażystką z pobliskiego zakładu kosmetycznego.