Strona główna > Grupy > Wizaż > Makijaż latem?
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

Makijaż latem?

Lidka
14 lipca 2010
Malujecie się latem? Jak tak to czy to jest makijaż od a do z, czy tylko np oczy, usta, itp.?
Przeszkadza mi ten upał okropnie, cienie tracą kolor, wszystko sie rozmazuje ;/

izunia3108
14 lipca 2010
Teraz latem daję mojej skórze odpocząć więc makijaż ograniczam do minimum lub w ogóle go nie używam ;)

domcia120
14 lipca 2010
Ja używam tylko maskary i to tez nie zawsze bo w taki upał i tak wszystko spływa :( ...

sloneczko
14 lipca 2010
tusz wystarczy ;]

pleasure
15 lipca 2010
Tusz i róż ;)

oOolu
16 lipca 2010
tusz i błyszczyk :)

agusiaczek
16 lipca 2010
Kredka, tusz i trochę naturalnego cienia, żeby mi się kredka nie rozmazywała :)

lime
19 lipca 2010
Ja maluje się tak jak zawsze tylko nie używam tych samych kosmetykóe, na zimę mam dużo cięższy podkład i w jaśniejszych kolorach (puder tez) a na lato kupuje bardzo lekki podkład i zdecydowanie o 1/2 tony ciemniejszy bo nawet przy chodzeniu codziennie do pracy słońce łapie a nie che żebym miała maskę na twarzy :0)

Ela
22 lipca 2010
Ja używam tuszy, czasem trochę cieni, ale ostatnio bardzo mało się maluje.

vogue
30 lipca 2010
Ja stawiam na naturalność latem. Dość często chodzę bez makijażu, ale jeśli mam ochotę się pomalować to tylko wy tuszuję rzęsy, "przejadę" twarz pudrem. Tyle, ale też myślę, że nie ma sensu się malować latem, bo i tak dość często cały makijaż spływa ;/

neferetiti
9 sierpnia 2010
przeważnie robię sobie pełny makijaż bez względu na pogodę, ale ta rozmazująca się kredka jest uciążliwa okrutnie, dobrym sposobem na to byłby makijaż permanentny oczu...i przy okazji rano by się miało więcej czasu dla siebie, bo próba narysowania równej kreski potrafi zająć parę minut, patrząc na ofertę Instytutu Urody New Look to okazuje się, że nie jest to wcale takie drogie, a na pewno byłoby wygodniejsze niż ciągłe poprawianie tej nieszczęsnej kredki

amandaa
13 czerwca 2011
Ja tylko używam mascary i błyszczyka :)