Strona główna > Grupy > Wizaż > Kurs makijażu peramentnego??
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

Kurs makijażu peramentnego??

vogue
28 maja 2010
jak w temacie myślicie, że warto byłoby się wybrać na kurs makijażu permanentnego??
A może któraś z was już była na takim kursie i podzieli się z nami swoimi informacjami na ten temat??
Jestem ciekawa, czy warto jest sobie zrobić taki kurs i gdzie najlepiej szukać miejsc, w których organizowane są takie szkolenia.
Jeśli znacie takie miejsca to piszcie,

nonszalancja
21 czerwca 2010
Jak się trochę zorientujesz w temacie, to przyznasz mi rację, że fajną ofertę ma Centrum Urody New Look w Warszawie. Nie wiem czy pasowałaby Ci taka lokalizacja, ale wydaje mi się, że warto. Jak poszperasz w necie, na innych forach, to też znajdziesz sporo pozytywnych opinii. A na taki kurs warto pójść, uważam, że co raz więcej kobiet będzie się decydowało na taki zabieg upiększający ze względu na brak czasu, generalnie szybki styl życia. Ceny też są co raz niższe więc makijaż na stałe staje się bardziej przystępny. Wiem, że w tym Centrum kurs kończy się certyfikatem, więc masz jakieś potwierdzenie, że nie jesteś przypadkową wizażystką, ale ktoś odpowiada za Twoje umiejętności, bierze odpowiedzialność, przez co Twoja wiarygodność będzie większa. Tak mi się wydaje. :)

vogue
22 czerwca 2010
no tak masz rację, jeśli już się wybierać na tego typu kurs to dobrze jest mieć potwierdzenie naszych umiejętności w postaci certyfikatu. O tym centrum, o którym wspominasz już gdzieś słyszałam, że jest to jedno z lepszych miejsc, żeby taki kurs sobie zrobić. Tylko mam jeszcze jedno pytanie do ciebie czy wiesz może ile taki kurs trwa ile kosztuje, gdzie można znaleźć informacje o nim??

nonszalancja
24 czerwca 2010
no takie kursy nie są tanie, więc jak już chce się zainwestować kasę, to lepiej sprawdzić dziesięć razy to miejsce, niż później pluć sobie w brodę. A właśnie co do takich szczegółów, to najlepiej zobacz sobie na ich stronę internetową http://permanentny.com/tam na bank znajdziesz wszystkie informacje o cenie, sprzęcie, itd.