Strona główna > Grupy > Wizaż > wizażystka
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

wizażystka

adka6
30 grudnia 2009
chcę iść do szkoły kosmetycznej i się właśnie zastanawiam dokładnie jaki profil a jeszcze bardziej gdzie są te szkoły i czy są. w tym roku kończę gimnazjum i nie będę mieć wymarzonej średniej, ale czy znalazła by się osoba, która chciała by mi pomóc, podpowiedzieć gdzie się taka szkoła znajduje w okolicach Wa-Wy, z góry dziękuję ;)

czarnulka1724
31 grudnia 2009
W Warszawie na pewno są takie szkoły :) znajoma mojej koleżanki do takiej poszła :) ale niestety nic więcej nie wiem.... Może poszukaj w google? W miejscowości gdzie Ci najbardziej odpowiada :) powodzenia

Adka
6 stycznia 2010
W internecie znajdziesz takie wiadomosci.

nuna1234
20 lutego 2010
Moim zdaniem lepiej isc do szkoły zawodowej na fryzjerke, a kurs kosmetyczny mozesz zrobic w kazdej chwili..

neferetiti
9 sierpnia 2010
faktycznie kurs kosmetyczny można sobie zrobić dodatkowo i to taki, po którym będziesz lepiej przygotowana do wykonywania zawodu niż po szkole kosmetycznej...Pro Activ w swojej ofercie ma bardzo dobre kursy kosmetyczne, które zapewniają praktyki oraz kończą się certyfikatem, także jak najbardziej opłaca się na taki kurs pójść

corinka
30 sierpnia 2010
Według mnie całkiem dobra opcją jest wybranie się na szkolenie dla lingeristek. W obecnych czasach w Polsce jest coraz większe zainteresowanie makijażem permanentnym, a wykwalifikowanych osób niestety ciągle jest za mało. W Warszawie isteniej centrum szkoleniowe New Look, które pracuje na profesjonalnym sprzęcie, co ważne po zakończeniu masz respektowany certyfikat.