Strona główna > Grupy > Wizaż > od kiedy krem przeciwzmarszczkowy?
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

od kiedy krem przeciwzmarszczkowy?

perelka27
28 listopada 2009
Mam 28 lat, cere mieszaną. Od kiedy powinnam używać kremu przecizmarszczkowego i jaki jest najlepszy?

Lusiek276
19 grudnia 2009
Jest bardzo dobra seria nawilżająca Happy Per Aqua Flosleku. Jest w niej krem przeciw pierwszym zmarszczkom. Polecam tą właśnie serię, bo sama jej uzywam i naprwadę przypadła mi go gustu. Skóra jest nawilżona i jędrna.

(?)
13 lipca 2010
ja zaczęlam stosowanie kremów przeciwzmarszczkowych mając 26 lat obecnie kupiłam sobie serum na zmarszczki z mary cohr nazywa się serum odmładzające ale oprócz tego wczesną wiosną zrobiłąm w salonie futuro w wawie zabieg mikrodermabrazja własnie na to żeby zmarszczki były mniej widoczne wyszło super.

sloneczko81
20 sierpnia 2010
Nie musisz biegać do salonu aby robić sobie zabiegi mikrodermabrazji. Są do tego kosmetyki. Polecam z Oriflame z serii PRZECIWSTARZENIOWEJ KURACJI DERMOPROFESSIONAL - Zestaw do mikrodermabrazji DermooProfessional od 25 roku, do wszystkich typów cer oraz zestaw do bio-pelingu DermoProfessional od 25 roku. Są to kosmetyki bardzo wysokiej jakości, sama używam i zachwalają te kosmetyki również moje klientki.
Poza tym kremy przeciwstarzeniowe powinnyśmy używać mając juz nawet 20 lat, gdy tych zmarszczek nie ma, aby zapobiegać ich pojawianiu się, a nie jak dopiero jak je mamy. Nie chodzi tu o kuracje przeciwzmarszczkowe, ale o odpowiednie nawilżanie cery, oczyszczanie, tonizacja, ochrona przed filtrami uv.

ewa200
22 lutego 2011
mój krem przeciwzmarszczkowy to na noc serum odmładzające a na dzień wzbogacona nowa młodośc z mary cohr zmarszczki stały się mniej widoczne a skóra twarzy bardziej jedrna