Strona główna > Grupy > Wizaż > A co na przyszłe zmarszczki ?
Wizaż
Porady kosmetyczne. Wszystko o makijażu od A do Z.

A co na przyszłe zmarszczki ?

Maery
3 maja 2009
Jeszcze nie mam ale zupełnie nie wiem czym smarować twarz żeby ich nie było.

marta7
3 maja 2009
Hej Maery :)kazda cera jest inna i potrzebuje innej pielegnacji ,nie masz jeszcze zmarszczek (zazdroszcze)wiec wystarczy ze bedziesz uzywala odpowiednich kosmetykow, dopasowanych do twojego typu cery ,jesli masz okolo 25 lat mozesz zaczac uzywac delikatnych kremow przeciwzmarszczkowych pod oczka,(rozne sa opinie na ten temat ,jedni twierdza ze nie powinno sie uzywac za wczesnie, bo skora robi sie leniwa..inni zas, ze im predzej tym lepiej) Chociaz moim zdaniem, zaden krem nie zdziala cudow ale napewno troszke opozni lub jesli juz sa, troszke splyci ale i tak to nieuniknione:( chociaz mocno denerwujace:) Ja klade duzy nacisk na oczyszczanie i ogolna pilegnacje bo i tak je bede miec i tak ale zupelnie inaczej to wyglada gdy skora jest promienna i dobrze odzywiona:)pozdrowionka:)

dziewczynaslaska
8 czerwca 2009
ja mam 42 lata i nigdy nie uzywalam zadnych krem przeciw niczemu, zmarszczek nie mam ,ta chemia tylko chwilowo pomaga a potem masz coraz wieksze problemy z cera.sprobuj maseczek z naturalnych produktow spozywczych;)

futrzak
30 czerwca 2009
Ja używam kremu rokitnikowego na dzień i na noc firmy Synesis, raz w tygodniu ich maseczke z oleosomów. Jestem po 30., mam malutkie zmarszczki mimiczne, ale mysle, ze dzieki tym kosmetykom dobrze sie konserwuje:)

dnmMili
23 lipca 2009
eee te kremy są daremne, rzadko pomagają... nie rozumiem czemu ludzie się tak boją tych zmarszczek - każdy je będzie miał i tyle...