Strona główna > Grupy > Antykoncepcja. > seksik
Antykoncepcja.

seksik

(?)
6 marca 2008
co sadzicie o seksie w prezerwatywach

(?)
6 marca 2008
Ze jest bezpieczny.
Sadze tez ,ze piszesz 15000 postow ,zeby sobie nabic statystyke,nie tylko ty zreszta...Nudzi wam sie

(?)
6 marca 2008
sex z zabezpieczeniem

Brodziakofa18
6 marca 2008
Jest to napewno jakies bezpieczenstwo ale moim zdaniem mogli by produkowac bardziej wytrzymale;)

mirabela83
6 marca 2008
myślę że to super rozwiązanie na przygodny seks masz większą pewnośc ze niczym się nie zarazisz

(?)
6 marca 2008
My musimy używać prezerwatyw.Nie moge brać tabletek bo mam chore nerki.Dzieci też więcej nie moge mieć ,Lekarze mi zabronili.Każda następna ciża musi być usunięta{wada genetyczna}.Ja bym nie mogła usunąc dziecka więc musze się zabezpieczać.Wiem,że jest jeszcze wiele innych metod,ale najmniej szkodliwa jest prezerwatywa.

(?)
6 marca 2008
Do tusiatko.Dlaczego masz,ale przecież ten portal słuzy do tego celu.Nie mozesz zrozumiec,ze jest wiele samotnych kobiet z problemami i mogą sie tu wygadać.Czy Ty zazdrościsz?Przeciez nikt Cie nie zmusza do czytania i siedzenia na tym portalu.

(?)
6 marca 2008
do tusiatki mi sie nie nudzi ja lubie takie tematy poruszac i nie dlatego pisze tyle postow wybacz nie z nodow chyba ze ty piszesz z nodow to wolna stronka

(?)
6 marca 2008
Czego mam zazdroscic? Rozumiem ,ze mozna zadawac pytania,ale na wiekszosc z tych pytan mozna znalezc gotowe odpowiedzi w internecie albo u lekarza tylko trzeba zapytac.A ja owszem wchodze na ta strone z nudow,nikt mi chyba nie zabroni zabijac nudy w ten sposob ;] . Chodzi mi o to,ze jak juz ktos cos tu pisze moglby przynajmniej ta swoja wypowiedz rozbudowac.To ja moze sobie powrzucam 15 postow i napisze"co myslicie o psich kupach na chodnikach" albo "co myslicie o brunetach"...Bez sensu...Jak juz takie cos pisac,to mozna odrazu swoje zdanie podac... Szkoda gadac...Do pracy byscie poszly

(?)
6 marca 2008
Do tusiatko-jesteś negatywnie nastawiona do świata wiać w twoich wypowiedziach negatywną energie.Przecież żadna z nas krzywy Ci nie robi.Ja nie moge pracować chociaz bardzo bym chciała.Internet jest jedynym moim kontaktem ze światem.Mam dużo pytań i chce wiedziec co inne kobiety sądzą o tym a nie czytać gotowych artykułow psychologów czy ziennikaży.Życie jest życiem a nie regułką.Nikt Ci nie zabrania wyrażać swoje zdania ale nie krytykuj bezpodstawnie nikogo.

alexwilk
6 marca 2008
cyt: nikt mi chyba nie zabroni zabijac nudy w ten sposob ;] ... tusiatko gdyby nie te pytania właśnie -to być może nie miałabyś czym nudę zabijać... a tak w nawiasie to nudzisz się bo taką masz pracę czy nudzisz się bo jej nie masz?

(?)
6 marca 2008
Dziewczyny nie denerwujcie się :)

(?)
6 marca 2008
Ja mimo ze pracuje lubie wchodzic na ta stronke ....

(?)
6 marca 2008
Najlepiej nie reagowac na zle komentarze

(?)
6 marca 2008
Nie lubie.Jest mało romantyczny."To jak całowanie przez szybę".

(?)
6 marca 2008
Do Tusiatko - nie interesuje Cie temat nie wypowiadaj się, a stwierdzenie - do pracy byście poszły było nie potrzebne, pozdrawiam Cię serdecznie i zycze cierpliwości

(?)
6 marca 2008
Batist ma racje reagując na takie śmieszne komentarze tylko nie potrzebnie sie denerwujemy:) to juz druga złosilwa się nam trafiła hihi

(?)
6 marca 2008
Tutaj nie chodzi o nerwy,ja komentując staram sie dotrzeć o tej osoby i w jakiś swój sposób pomóc jej być obrym człowiekiem i właśnie pozbyć sie nerwów i złej energi.

(?)
6 marca 2008
nie zwracajcie uwagi na te zlosliwosci bo to nie beda te jedyne bedzie ich napewno owiele wiecej olejcie ich ja tak zrobilam szkoda nerwow

(?)
6 marca 2008
NO,NO,niezła jazda pod tematem sexu w gumie.Niezly jarmark się tu zrobił.A moze by tak na temat......