Strona główna > Grupy > Antykoncepcja. > tabletki anty a przyjemność z seksu
Antykoncepcja.

tabletki anty a przyjemność z seksu

czarnulka1724
1 marca 2008
Mój problem polega na tym że odkąd współżyje z moim chłopakiem (a dzieje sie tak już 10 miesięcy) nie miałam orgazmu ani razu.... ani pochwowego ani łechtaczkowego... nie wiem czemu tak jest.... może to wina tabletek antykoncepcyjnych bo biorę je od samego początku współzycia? czuję sie źle bo dogadzam tylko mojemu chłopakowi a sama nic z tego nie mam i jeszcze w dodatku truję sie tabletkami... nie wiem czy odstawić je - jak nie mam żadnych korzyści czy brać je nadal? i nie wiem czy próbować nadal saksu i czekać że coś sie zmieni czy zaprzestać tego na jakiś czas... czuje sie trochę wykorzystana że mój chłopak ma coś czego ja nie miałam nigdy... proszę o pomoc...

(?)
1 marca 2008
Brałam tabletki i nie miało to wpływu na moje odczówanie przyjemności z seksu. Czy z tabletkami czy beż przyjemność była taka sama :)

LoOoczuska
1 marca 2008
ja nie stosowałam nigdy tabletek.. Hmm a pod czas seksu to róznie bywało raz odczuwałam przyjemność a raz nie =) duzo tez zależało od pozycji

(?)
1 marca 2008
moze wizyta u seksuologa?

czarnulka1724
1 marca 2008
LoOoczuska a jaką pozycję ty preferujesz?

LoOoczuska
1 marca 2008
jaaa "koty" oraz pozycja na jeżdzca :) misjonarska :)

czarnulka1724
1 marca 2008
LoOoczuska ty masz 15 lat i już uprawiasz seks? nie boisz sie? :)

serceMe
1 marca 2008
zamień tabletki na plastry jeśli uważasz że to działa na Twoją podświadomość i z tego powodu nie odczuwasz satysfakcji..:)

LoOoczuska
1 marca 2008
=) hmm lubię ryzyko..xP ale ogolnie byłam u ginekologa.. zalecił mi plastry i wiadomo prezerwatywy.. seks uprawiam od 2 moze 4 miesięcy :). Tak zawsze troszkę się boję ale raz się zyje jestem ostrożna :)

serceMe
1 marca 2008
powiedz mi boisz sie że mimo iż zazywasz tabletki możesz zajść w ciąże..??

(?)
1 marca 2008
LoOoczuska na jednym zapytaniu piszesz, ze nie wspolzyjesz z chlopakiem, a tu doradzasz?r
)))))))))))))r
oj dzieciaku, dzieciaku

czarnulka1724
1 marca 2008
serceMe o ciąże sie nie boję :) ufam tabletkom :)

serceMe
1 marca 2008
wiesz skoro nie boisz sie o ciaze i nie masz z seksu żadnej przyjemnosci..powiem Ci z doświadczenia.. to nie ten partner!!!

czarnulka1724
1 marca 2008
no proszę cie nie żartuj... mi sie z nim nie układa tylko w łóżku a reszta jest jak najbardziej spoko :) nie kłucimy sie a nawet rozumiemy bez słów... drugiego takiego nie znajdę :(

LoOoczuska
1 marca 2008
hmm =) wredota zle mnie zorozumiałas :). nie spie z facetem w nocy :). ale uprawiam z nim seks :) mam w dzien wystarczajaco duzo czasu lub przed szkołą

serceMe
1 marca 2008
to może zacznijcie jakas mała perwersje..albo dluzsze gry wstepne..

czarnulka1724
1 marca 2008
przed szkołą? to wy sie spotykacie o 7.00 rano tylko żeby sobie pobzykać? :) mi by sie nie chciało :)

serceMe
1 marca 2008
LoOoczuska uważam że raczej nie masz sie czym chwalić..!!

(?)
1 marca 2008
byc moze problem tkwi w Twojej budowie anatomicznej, sprobujcie roznych technik, byc moze ktoras okaze sie skuteczna, ale najlepiej skorzystac z porad seksuologa, czy to Twoj pierwszy partner?

czarnulka1724
1 marca 2008
wiesz ja juz długo prubuje.... i nie wiem co jest nie tak... nawet przed seksem są pieszczoty oralne i to też nic nie daje.... boje sie że coś ze mną nie tak... niby wszystko mi sie podoba ale nie mam tego czegoś...