Strona główna > Grupy > Antykoncepcja. > krązek
Antykoncepcja.

krązek

niunka710
2 sierpnia 2010
Wyniki wyszły mi zle na probe watrobowa i ginekolog kazał mi odstawic tabletki antykoncepcyjne harmonet mowil o plastrach ktore sa zdecydowanie drozsze lub jakis krazek ktory sie wprowadza do pochwy na 21 dni pozniej wyciaga na czas okresu czy ktos to stosował jakie ma zastosowanie i jak to sie odbywa czy to sie wyciaga na czas seksu?moze ktos stosował a moze doradzic?bo tak sie zastanawiam nad tym...prosze o rade z gory dziekuje....

tilka
2 sierpnia 2010
Niunia krazek jest elastyczny i wprowadza sie do pochwy,jest nie wyczuwalny i ABSOLUTNIE nie wyciagasz go na czas seksu-przeciez to srodek antykoncepcyjny-czyli chroni !!!! Chyba ze dosc dlugo go stosujesz to PODOBNO mozna ale nie jestem pewna i lepirj tego nie robic.najlepiej go trzymac w lodowce jak masz na zapas no i wyciagnac na czas okresu.Wtedy miesiaczki sa krotkie i bardzo lekkie.
trzeba dosc do wprawy we wkladaniu ale jest wygodny -polecam

pleasure
3 sierpnia 2010
Ja bym się bała, że tego nie wyciągnę : :P

niunka710
3 sierpnia 2010
jest bezpieczny dziekuje za odpowiedz!a jesli chodzi o cene to ile kosztuje jest drozszy od tabletek?

tilka
8 sierpnia 2010
Jesli chodzi o polskie ceny to nie mam pojecia w Niemczech (tu mieszkam) sa drozsze od tabletek wiec pewnie jest tak samo.