Strona główna > Grupy > Buty > gumowe buty
Buty
To mój nałóg. Botki, szpileczki, mokasyny, pantofelki, kozaczki, klapki.....itp...itd.....:D

gumowe buty

Farai
8 czerwca 2011
Macie już?? gdzie kupiłyście:)
ja poszukuję takich na szpilce;)
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Szafa/533012,1,Gumowe-buty--modne-gumowe-buty-.html

domcia120
8 czerwca 2011
nie wiem czy da się chodzić w gumowych butach i w dodatku na obcasie pewnie jeszcze gumowym :d tandeta ! i pewnie strasznie pocą się w tym stopy ... widziałam je w zwykłym sklepie obuwniczym .

amandaa
9 czerwca 2011
Jeśli chodzi o meliski, to mam takie. Wcale się nie pocą tak strasznie nogi, myślę że nie bardziej niż w normalnych balerinach. Ale na szpilce nie próbowałam :/ i pozostanę przy opcji płaskiej :) A znajdziesz w większości sklepów obuwniczych :)

Makarena
17 czerwca 2011
Farai nie otwiera mi się Twój link ale koleżanka mi dziś pokazywała i wymarzyłam sobie półprzezroczyste czerwone balerinki z odkrytym palcem. Miały lekki koturn:) Na obcasach gumiaczków jeszcze nie widziałam :)

amandaa
24 czerwca 2011
Na allegro znajdziesz wszystko :)

Farai
21 lipca 2011
rzeczywiście cos się stało z tym linkiem, już mierzyłam takie butki, tylko na płaskim:) super wygodne, czekam teraz na dostawę mojego rozmiaru w czerwonym kolorze;)

Makarena
25 lipca 2011
ale takim zupełnie płaskim czy jednak jest lekko podniesiony przy pięcie?

littlesun
19 sierpnia 2011
Mam takie gumowe na płaskim z otwartymi palcami, rewelacyjne w lecie gdy pogoda jest zmienna bo jak popada to jak się zmoczą można wytrzeć i lux. A wygode według mnie bardzo.

neferetiti
4 października 2011
Właśnie zastanawiałam się nad wygodą takich butów. Co prawda wyglądają bardzo ciekawie, ale ciekawa jestem jak z praktycznym aspektem takiego obuwia. Może jednak się skuszę i kupię właśnie takie na obcasie ;)

Mimi
9 października 2011
w tym roku wielki sukces i ostatni krzyk mody właśnie stanowiły buty gumowe , podobno jak się kupiło z dobrej fimy to wcale się w nich noga nie pociła, są podobno bardzo wygodne no i w końcu jak złapie nas deszcz w drodze do domu to przynajmniej nic nam sie nie stanie z butami