Strona główna > Grupy > Buty > kolorki
Buty
To mój nałóg. Botki, szpileczki, mokasyny, pantofelki, kozaczki, klapki.....itp...itd.....:D

kolorki

(?)
5 marca 2008
Co myslicie o kolorowych butach...ja sie w nich poprostu zakochalam ;)))

(?)
5 marca 2008
o czywiscie, ze tak, tylko czarne, brazowe to masakra:P )))))))))))))))))

(?)
5 marca 2008
;)))racja...ja wlasnie planuje kupic sobie baleriny fioletowe i zolte a co jak szalec to szalec ;)))

(?)
5 marca 2008
oczywiscie, nie ma to jak dobre samopoczucie, ze ma sie ekstra buciki ))))))))

Suuperbaba
6 marca 2008
Uwielbiam kolorowe buty:) Do tego torebka lub szalik pod kolor...i rewelka;) Bo swoja droga kocham tez kolorowe torebki:)
Boskie sa!

(?)
6 marca 2008
to jest bossskie i doprowadza do ograzmu mozgu ))))))))))))

(?)
7 marca 2008
a jakiego koloru torebke nie kupilybyscie za zadne skarby???

monikad7575
12 marca 2008
Ja właśnie kupiłam sobie fioletowe balerinki,boskie.No i oczywiście fioletową torebkę ,na ich punkcie też mam bzika.A jeśli chodzi o to jakiej torby bym nie kupiła,nie ma chyba takiej.Jeśli jeszcze pasowałaby do butów to już totalny odlot.

(?)
12 marca 2008
nie ma takiego koloru, kazdy jest odlotowy jezeli pasuje do innych dodatkow i ciuszkow )))))

(?)
14 marca 2008
ja ostatnio tez mam bzika na punkcie fioletu...zaczyna byc to niebezpieczne hehe

(?)
14 marca 2008
a ja dorobilam sie nowych balerin...fioletowych i rozowych,aaa i kupilam sobie biale slodkie trampki no boskie poprostu....teraz musze jeszcze zapolowac na jakies zolte butki i torebeczke ;)))

monikad7575
14 marca 2008
złote balerinki w delikatną panterkę ,kupiłam w tamtym roku .Też świetny kolorek

monikad7575
14 marca 2008
I zielony, jest boski,tym bardziej że są jego różne odcienie.Kupiłam sobie botki w kolorze pistacji ,każdy się obejrzy.No i oczywiście do tego torebka ,no bo jakby inaczej.

(?)
15 marca 2008
A jak wam sie podobaja buty cieniowane? Ostatnio zauwazylam ich coraz wiecej...dla mnie troszke dziwnie to wyglada jak but ma np.czubek w kolorze ciemnego fioletu a juz tyl lila...

monikad7575
16 marca 2008
Fajne są takie oryginalne, i przyciągają wzrok

monikad7575
16 marca 2008
http://www.venezia.pl/

(?)
17 marca 2008
kiedys juz byla moda na cieniowane buty, hm to kwestia przyzwyczajenia oka, kurde limit wyczerpalam na ten miesiac, a juz mnie korci, bo sezon w pelni:P

(?)
18 marca 2008
;))) hehe...no sezon w pelni...i te wystawy takie kolorowe...wrecz wolaja Cie do srodka ;))) My to musimy miec silna wole ;)

(?)
19 marca 2008
dajemy rade i z kupowaniem i wola:P))))))

(?)
11 kwietnia 2008
pokazcie i kobiete ktora nie lubi ladnych butow:)) ja uwielbiam jak wiekszosc tutaj i torebki ostatnio mam szal na czerwone:)))