Strona główna > Grupy > Buty > Buty to ozdoba !!
Buty
To mój nałóg. Botki, szpileczki, mokasyny, pantofelki, kozaczki, klapki.....itp...itd.....:D

Buty to ozdoba !!

CORTINKA36
5 marca 2008
Witam!!
Przyznaje sie mam obsesje na punkcie butow:)))))Pozdrawiam kolezank

(?)
5 marca 2008
no obecnie jest tyle slicznosci ze jest w czym wybierac ;)))Aaaa wlasnie dziewczyny ile macie par butow?

(?)
5 marca 2008
yyyyyyyy nie wiem ale chyba cos kolo 100 stu bedzie i dzis widzialam sliczne botki do kostek....czrwoniaste...cudo )))))

(?)
5 marca 2008
nie no to ja przy Tobie to pikus jestem bo mam zaledwie 20 par ;))) czesto tak mam ze ide kupic sobie bluzke a wracam z kolejna para butow ;)

(?)
5 marca 2008
no u mnie to juz obsesja :P uwielbiam kupowac buty )))))

(?)
5 marca 2008
eee tam obsesja,taki malutki nalog ale jakze przyjemny ;)))

(?)
5 marca 2008
hmm....a co myslicie o butach lakierowanych?

(?)
6 marca 2008
hahahaha i to jeszcze jak przyjemny, lakiereczki o owszem, sa takie eleganckie ;)

monikad7575
7 marca 2008
Witam panie.Ja uwielbiam kupować buty ,Właśnie w przeciągu trzech dni kupiłam dwie pary .W swojej kolekcji mam już ze 35. par .Może trochę więcej.Lubię też jak facet ma fajne buty.

(?)
7 marca 2008
czesc monika, witaj w klubie )))) pewnie, ze facet tez ma mic ekstra butki, glupio by wygladalo, laska odwalona, a on w adasiach :P:D

CORTINKA36
7 marca 2008
Helloo:)JA TEZ MA KILKA W SWOJEJ KOLEKCI NALICZYLAM OK 50 PAR :)))IHIHI NIE MOGE SIE OPRZEC JAK ZOBACZE JAKIES FAJNIUSKIE BUTKI POPROSTU CHOROBA ..KUPUJE:)

(?)
8 marca 2008
dziewczyny a ile jestescie w stanie wydac na buty? Np.idziecie przez miasto...a na wystawie usmiechaja sie do was sliczne szpilki...wrecz wolaja kup mnie ;))) ...ale jest maly problem....cena...

(?)
8 marca 2008
dalam kiedys ponad 1700 zl, ale to bylo tylko raz, juz tak nie szaleje ))

CORTINKA36
9 marca 2008
Wow!!!wredota gratulacje:)ak trzymac...heehe ja te czasami zaszaleje..a co do smiejecych sie butko to chyba bylam bym wstanie wydac ok 500zl:)

monikad7575
10 marca 2008
Ja jestem wstanie za buty zapłacić naprawdę dużo ,ale pod warunkiem ,że jak je zobaczę to jestem w nich" zakochana od pierwszego wejrzenia".Bo jeśli mi się po prostu podobają to je kupię ,ale pod warunkiem ,że nie są zbyt drogie.

monikad7575
13 marca 2008
http://www.venezia.pl/2008.html

(?)
14 marca 2008
nooo oni maja sliczne buty...oczywiscie sa pewne wyjatki....sliczniutkie sa te rozowe art.1112 ;)

(?)
17 marca 2008
ech, juz mam bol glowy (()))))

(?)
18 marca 2008
wredota a co ja mam powiedziec...pracuje w obuwniczym...to dopiero walka z pokusami ;

(?)
19 marca 2008
ha ha ha to jakby alkoholika zatrudnic w monopolowym ))))))