Strona główna > Grupy > Książki ;- ) > Czytałyście może ,,Sagę o...
Książki ;- )
jaką ostatnio przeczytałyście książkę? jaka jest godna polecenia?
Jakie są wasze ulubione tytułu, itp. itd.

Czytałyście może ,,Sagę o Ludziach Lodu"

styx
6 marca 2008
tak
Uwaga! mężczyzna!

(?)
6 marca 2008
super sprawa, ja zaczelam teraz "Wybranke Bogow"

czarnulka1724
6 marca 2008
niestety... :(

AdooOoocha
6 marca 2008
nie

AdooOoocha
6 marca 2008
nie

Paula003
6 marca 2008
Nie czytalam:/

(?)
7 marca 2008
Nie nie lubie ksiazek

Iwa010374
7 marca 2008
ja czytałam jak tylko zaczęli ją drukowac,jakieś 15 lat temu. wydawali jedną w miesiacu. nie mogłam się doczekac .czytałam je nawet w nocy.

beathris27
8 marca 2008
Pytanie:)przeczytalam wszystkie.Zaczelam z nudow,bo lezalam chora w lozku i tak mnie wciagnelo,ze tak jak Ty Iwa nie moglam sie doczekac kolejnej i czytalam po nocach,bo nie potrafilam sie od niej oderwac:)

Martika55
22 maja 2008
no pewka, bardzo fajna książka...

(?)
5 czerwca 2008
ja czytałam , ale jakoś w podstawówce- wtedy z wypiekami, bo przecież tam były opisy scen erotycznych;] jednak z fantasy polecam Sapkowskiego i Pratchetta- lepszy ubaw na dużo większym polu ;)

(?)
15 listopada 2008
KOCHAM TĘ SAGĘ
CZYTAM AKTUALNIE 26 TOM.
jest świetna... na początku myślałam, że to beznadzieja kolejna, ale czytałam... przebrnęłam pierwsze 100 stron i nie mogłam się odciągnąć.

(?)
15 listopada 2008
ogólnie to nie lubię książek, ale po tym zaczęły mnie niektóre interesować. Margit Sandemo wymiata...

whynot
2 czerwca 2010
Czytałam,ale jakoś mnie nie zachwyciła. Wydaje mi się,że to raczej lektura dla starszych kobiet- za dużo tam sentymentalnych wątków i "czarno-białych" postaci. Sam pomysł na sagę był jednak całkiem fajny, szkoda,że jego realizacja była taka kiepska

aniolekola
14 grudnia 2010
Przeczytałam wszystkie sagi Margit Sandemo:)

Malibu
10 stycznia 2012
Czytałam , ale przy którymś tomie jednak odpadłam... za mocno przeciągnięte.

GreenLime
23 stycznia 2012
Tak :) Mnie się podobało :) Jakby było jakies wznowienie, to chcetnie bym sobie ja kupila jeszcze raz, bo mi sie przez lata zdekompletowala...