Strona główna > Grupy > Książki ;- ) > czy znacie?
Książki ;- )
jaką ostatnio przeczytałyście książkę? jaka jest godna polecenia?
Jakie są wasze ulubione tytułu, itp. itd.

czy znacie?

Aniczka
4 maja 2011
Znacie jakieś ciekawe książki opowiadające o prawdziwych historiach jakiś ludzi bądź też takie, w których autor sam opisuje swoje przeżycia? chodzi mi o autentyczne zdarzenia mające miejsce w naszej rzeczywistości..

xxnobodysgirlxx
4 maja 2011
hmm jedyne co ostatnio czytałam to Pamiętnik narkomanki , Melanże z żyletką , i 102 minuty ;) ta ostatnia wydała mi sie najciekawsza szczerze mówiąc bo była o World trade centre;)) polecam szczerze mówiąc.

pielegniarka86
5 maja 2011
Kobieta na zakręcie Anny Maruszeczko

domcia120
5 maja 2011
Polecam "Trafiona przez piorun " książkę czytałam ze dwa razy .

amandaa
13 maja 2011
Polecam "Kwiat Pustyni" Dirie Waris, Miller Cathleen Niedawno jeszcze bardziej nagłośniona książka, ponieważ powstała ekranizacja. Bardzo dobra książka !! Naprawdę warto :)

(?)
25 maja 2011
Jeśli lubicie przewidywać, co się stanie, lubicie piękną polszczyznę i wbrew pozorom wartki wątek, polecam powrót do Tadeusza Dołęgi Mostowicza. Ostatnio przeczytałam "Złotą Maskę" i jej kontynuację "Wysokie Progi". Jest stara, przedwojenna Warszawa, są "girlsy" z teatru muzycznego, jest miłość, jest mezalians. Czasami nasza przewidywalność jest jak w "Harlequinie", ale ten język... . Naprawdę książki warte przeczytania. :-)

hani87
13 sierpnia 2011
Ja oglądałam film "Kwiat Pustyni" i również polecam ;) a z książkami hmm szczerze nie pamiętam :P