Strona główna > Grupy > Książki ;- ) > Co teraz czytasz?
Książki ;- )
jaką ostatnio przeczytałyście książkę? jaka jest godna polecenia?
Jakie są wasze ulubione tytułu, itp. itd.

Co teraz czytasz?

Ela
15 lutego 2010
Jaką książkę czytacie w chwili obecnej?

Ela
15 lutego 2010
Ja czytam: Ever - Noel Alyson

Merc
15 lutego 2010
Wiedźmin ;) dokładnie czas pogardy autorstwa Andrzeja Sapkowskiego , ostatnio czytałam sage zmierzchu ;)

agusiaczek
15 lutego 2010
"Taniec czarownic" Jessici Gregson właściwie to ją dopiero zaczynam czytać.

(?)
15 lutego 2010
"Zahir" P. Coelho - właśnie skończyłam czytać, a teraz zabieram się za coś "mocniejszego" S. Kinga ;)

mammi
17 lutego 2010
no to ja jak widzę miotę wszystko,całą sagę Zmierzchu,rozlewisko ,dziewice do boju_polecam :)
Teraz zakupiłam życie elit i coś tam o córce Kossaka Magdalenie ,na razie nie czytałam...chroniczny brak czasu

mammi
17 lutego 2010
a wogóle to się zarejestrowałam bo coś tam było o szczęściu w związku i trochę chciałam napisać ale na ogóle tego nie ma więc chyba nie popełnię wielkiej gafy ,jeżeli to tu umieszczę....Zyciowe zresztą.jak najbardziej....
zapewniam Was .że można ,,złapać szczęśćie ,, i trwać w nim kilkadziesiąt lat ...conajmniej:)
prosta recepta-kochaj i wybaczaj
chociaż może to nie jest do końca takie proste.....
??
ale u mnie się sprawdza od 28 lat,a miałam 19 jak wsięliśmy ślub ,aaa zapomniałabym,
no i dziecko 6-cio miesięczne w brzuszku.
Bardzo mnie denerwuje jak moje koleżanki lub obce kobiety mówią mi ,,jakiego ma Pani świetnego męża,mój to by tego nie zrobił,nie zachował się tak,nie był taki opiekuńczy
wkurza mnie to

Olena
18 lutego 2010
Obecnie czytam trzecią część "Dzienników Więziennych" Jeffrey'a Archera. Świetna sprawa. Autentyczne dzienniki pisarza niesłusznie oskarżonego i osadzonego w więzieniu. Podzielona na trzy części, "Piekło" (więzienie Belmarsh, osadzony razem z mordercami i mafiosami), "Czyściec" (Wayland, więzienie o średnim rygorze) i "Niebo" czyli więzienie o małym rygorze, półotwarte. Autor opisuje w "Dziennikach.." kulisy życia w brytyjskim więzieniu i obnaża uchybienia i błędy we więziennictwie swojego kraju. Inna sprawa, że książki są po prostu ciekawe ;)

Deijaneira
18 lutego 2010
Właśnie skończyłam czytać "Kato-tata, nie-pamiętnik" Halszki Opfer. Wyłam przeokrutnie. W połowie stwierdziłam, że nie dam rady dalej. Dokończyłam ją po dwóch tygodniach przerwy. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach.

agusiaczek
19 lutego 2010
Teraz zaczęłam czytać "nie zabijać pająków" Ireny Matuszkiewicz. Uwielbiam jej książki...

tilka
20 lutego 2010
A ja czytam Deana Koontza "Nieznajomi"-troche fantastyki dla odmiany

(?)
21 lutego 2010
ostatnio przeczytalam 'klub malo uzywanych dziewic' i ' dziewice do boju' Moniki Szwaji :)

pleasure
21 lutego 2010
A ja jakiś czas temu stwierdziłam,że muszę się przekonać dlaczego nastolatki szaleją za książką Zmierzch:]
Tak mnie wciągnęło, że właśnie skończyłam dwie pierwsze części. Wczoraj zaczęłam czytać trzecią - "Zaćmienie".
Książka świetna, ale nie szaleję tak jak młodsze dziewczyny xD

agusiaczek
26 lutego 2010
Monikę Szwaję też uwielbiam, ona ma kilka tomów z seri Klubu używanych dziewic... bohaterki jej książek często sie pojawiają i w innych jej utworach...

pielegniarka86
14 marca 2010
ja czytam "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" dla mnie to rewelacyjna książka

Merc
15 marca 2010
Polecam książkę, taką o miłości, ale nie totalnie, styl pisania to wiek 20 więc nie jest najłatwiejsza, ale krótka i piękna napisała ją Irena Zarzycka, a nazywa się "DZIKUSKA "

xxnobodysgirlxx
22 maja 2010
Jeśli ktos lubi książki o nastolatkach i fantazy to mogę polecić wam książkę NAZNACZONA :)) właśnie niedawno ją czytałam i jestem nią zachwycona. Bardzo szybko mnie wciagneła :))

whynot
2 czerwca 2010
Jakiś czas temu skończyłam czytać "Ibis" Grodowskiego z goneta.net- niesamowicie wciąga. Jest to historia archeologa( oczywiście skomplikowanego wewnętrznie:)), który znajduje tajemnicze figurki. Brzmi banalnie,ale jest to naprawdę dobra opowieść z dreszczykiem:)

Szlachetna
11 czerwca 2010
Wczoraj kupiłam sobie w taniej książce "Aleję samobójców" Krajewskiego. Strasznie polubiłam jego kryminały. A czytaliście już może Erynie? Też sobie kupię w najbliższym czasie. Naprawdę świetny pisarz.

karola97
15 lipca 2010
"W szponach mrozu" Richelle Mead, kolejna część serii po "Akademii wampirów"